Ме пукнаа, после мечов се осеќав како да ме згазил воз.
Во моментов има две работи кои се реални. Првата е дека загубивме повторно поради судијата, втората дека не излегуваме од криза туку кризата само се продлабочува.
Судиско продолжение од 2 мин. Гол паѓа во 47:30 сек, во тие 2 минути немаше прекин, испочитувано правилото за завршување на нападот на Лфц, Челзи расчистува, дозволување на уште еден напад.
Втор жолт за Лукас, ситуација 11 на 10 дома, при 1:1 свртување на мечот големо како 110 катница.
Ја да сум моментално како Мурињо ќе земам све живо ќе отерам у 300 прекрасни и со задоволство ќе ја чекам казната. Барем ќе вреди секој цент што ќе се плати.
Не се трпи ова веќе.
За мечов ако земам да коментирам ќе пишувам 3 саати, ама знам дека бадијала ќе си го потрошам времето.
Добро е што тргнавме агресивно уште од 1 минута, дадовме ран гол, ама што требаше играчите после голот да се повлечат назад наместо да се нападне Лфц и да се осигура предноста.
Сезонава знаме дека 1-0 нема шанса да одбраниме.
Задоволен сум само од Рамирес, Вилиан, Зума и Тери првите половина час, потоа како се забрзуваше темпото така квалитетот на играта му опаѓаше.
Вилиан од сезонава почнав да го ценам. За разлика од Азард пробува нешто да смени превзема одговорност, трча напред назад како машина е.
Рамирес, да главен кривец после судијата за голот ама прво полвреме пресече еден куп топки, сигурно изнесуваше топка.
Микел си знаеме колку може да одигра квалитетно, игра поради тоа што нема кој друг.
Но Хазард и Оскар бе, дај нека ми објасни некој зошто воопшто треба да им се даде плата, што направија на овој меч.
На Хазард името не му го чув цел натпревар, Оскар само гледаше да се откачи од топка, како да е Микел.
Па поради тоа ли му се даде доверба и се отстранија Мата и Брујн... срамота.
А првиов заслужува префрлување во резерви и продажба во Јануари.
Ако ова го направи Мурињо заслужува доживотен договор со Челзи.
До сега за никој играч што го носел дресот на Челзи не сум посакал такво нешто, ама овој ептен ме мрдна, веќе преочигледно е дека не сака да игра и води некој инает.
Не може некој да ме убеди дека нема квалитет или толку многу му е падната формата што неможе да земе со топка да пробива по крило како што правеше Вилиан денес.
Не не такви ѕвезди надвор, боље ќе го гледам Кенеди или Траоре.