Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Добредојде назад Матиќ.
Мораше да победиме и мораше да ги искористиме шансите. Но ајде, да гледаме на посветлата страна. Матиќ одличен, Зума исто така одлично се снајде на позицијата. Не примивме втор натпревар по ред гол, втор натпревар на кој го нема Ивановиќ. Не верувам дека е случајност.

Мене ми се свиѓаше играта. Можеа да дојдат до победа доколку ги искористеа шансите, ама тоа е. Постабилно делувавме, сигурно.

А да, пак не ни свирнаа пенал кој можеше да се свири.

Па не си во право за ништо од тоа. Првото и третото не планирам да ги објаснувам. За Фергусон ете може не знаеш дека Челзи, Сити и Јунајтед имаа прифатени понуди, и беше на Хазард да одлучи. Никој од трите тима не се повлече.

Не реков дека не го бива, туку дека е преценет.
Инаку за бивање, и Микел го бива.

Stvarno ne znam sto e odlicno od utakmicava.
Тоа што одбраната делуваше сигурно, заедно со Матич. Најголемиот проблем сезонава.

Не може одма се да функционира, не може да го очекуваме тоа. Ама има подобрувања во последниве два натпревари. Се знаеше дека Мурињо прво ќе работи на одбраната. Да престанеме да примаме голови, а потоа ќе се среди и нападот.

Не го гледав натпреварот, в кафич бев комбиниран пренос даваа, ама од она шо можев да видам е дека Челзи каде каде подобар од Динамо, не ојдоа да се бранат како сите шо предвидуваа, друга работа Динамо нема пораз дома во сите Европски натреварувања единствен пораз дома им беше некни со Шахтјор, многу други екипи имаат полошо поминато таму пр. лани Евертон.
Добар резултат за нас сега наредните натпревари треба да се добијат и тоа е тоа :),

Тоа е немавме среќа, имавме добри шанси да постигнеме гол ама кога несака, несака.

Цело време ја контролиравме играта, исклучок последните 10 тина минути.
Позитивно е што одбраната конечно успеа да сврже два натпревари без примен гол, Матич заигра фудбал како што уме и моторот на Хазард почна да дава знаци дека во скоро време ќе запали.

Вилиан е добар, во моментов ја има најдобрата форма од како е во Челзи.

Бод не е лош исход за нас, сега нормално дека ќе треба да ги добиеме сите 3 утакмици, ама можеше да биде и многу полошо ако изгубевме.

Сега ни следува тешко гостување кај Вест Хем, ако го добиеме може да се каже дека сме на работ од излегување од криза.

"[Hazard] already had a verbal agreement with Manchester United, but there were other clubs wanting him.

"But one day, Chelsea's owner [Roman Abramovich] had his yacht in [Cannes]. We [Lille players] were preparing ourselves to watch a film in the [Cannes] festival when Hazard appeared and said: 'I can't go with you guys, because I have a meeting with my agent and Abramovich right now'.

"They went to [Abramovich's] yacht and when he returned, we were all having dinner in a restaurant.

"Hazard arrived with a wide-open smile and said: 'Well, I think I'll go there [to Chelsea], I think he convinced me'. Right after that, they finished the transfer and he went to play for Chelsea."

-Túlio de Melo

[DOUBLEPOST=1445442268][/DOUBLEPOST]
како ова од Матич не влезе в гол бе o_O како ги помина ала Меси :bravobe:[DOUBLEPOST=1445467240][/DOUBLEPOST]Кога го нема Давид Луиз да прави вакви глупости мора некој да го замени :D

Do koe nivo dojdovme so krs ekipi kiksame ko ludi,uste Mrsulko izjavuva deka zadovolen bil so bodot.Sea vikendov e sansa da se sredat rabotite ili otide u kurac sezonata. [emoji13]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom