Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Знам ги читав денес.
Се навикнав на такви глупости, ма да искрено иако знам дека се шпекулации не ми е сеедно.

Натпреварите помеѓу Вила и Атлетико се различни како Фанта и Кока Кола.
Во натпревар кој е полуфинале или финале од лш, тактиката и физичка подготвеност на играчите се доведува до перфекција. Најмал оставен простор на противнички играч може да резултира со погодок.
За таа ситуација се согласувам со Мурињо.

Ама натпревар од 11 коло во пл нема смисла да се игра со таква дефанзива поставеност, сепак луѓето кои платиле билет не се дојдени да гледаат како му игра Хазард или Педро дефанзива.

Да не испадне дека сега вртам мислење, јас сеуште верувам во Мурињо, без разлика на се и да не избориме лш догодина, јас пак ќе си стојам на тоа дека подобар менаџер не сме имале и нема да имаме во наредни 5-6 сезони.
Со тоа што единствениот кој може да му парира е Гвардиола кој нема шанса да дојде.

Меѓутоа незнам колку трпение ќе има шефот на тоа тимот да му прави по 3-4 шанси на 90 мин.

За Динамо гледам си се спремила добро :)
Мене одкако ме скинаа со Шотон немам храброст сезонава повеќе да го играм Челзи на тикет.

Знам ги читав денес.
Се навикнав на такви глупости, ма да искрено иако знам дека се шпекулации не ми е сеедно.

Натпреварите помеѓу Вила и Атлетико се различни како Фанта и Кока Кола.
Во натпревар кој е полуфинале или финале од лш, тактиката и физичка подготвеност на играчите се доведува до перфекција. Најмал оставен простор на противнички играч може да резултира со погодок.
За таа ситуација се согласувам со Мурињо.

Ама натпревар од 11 коло во пл нема смисла да се игра со таква дефанзива поставеност, сепак луѓето кои платиле билет не се дојдени да гледаат како му игра Хазард или Педро дефанзива.

Да не испадне дека сега вртам мислење, јас сеуште верувам во Мурињо, без разлика на се и да не избориме лш догодина, јас пак ќе си стојам на тоа дека подобар менаџер не сме имале и нема да имаме во наредни 5-6 сезони.
Со тоа што единствениот кој може да му парира е Гвардиола кој нема шанса да дојде.

Меѓутоа незнам колку трпение ќе има шефот на тоа тимот да му прави по 3-4 шанси на 90 мин.

За Динамо гледам си се спремила добро :)
Мене одкако ме скинаа со Шотон немам храброст сезонава повеќе да го играм Челзи на тикет.
Мора да ми ги вратат изгубените нерви ова сезона а и доста тикети ми имат турнато така да утре е денот :D
Не стварно мислам дека ке победиме утре а и нерешено ни одговара бидејќи имаме два натпревари за играње на домашен терен со Киев и Порто и сигурна сум дека ги добиваме нив и еден на гости кај Макаби, познавајќи го Жозе ке калкулира утре и ке се брани 90 мин, само прашање е колку ке се добраниме со ова одбрана шо ја имаме моментално :unsure:

Хазард за да убеди доста критичари дека е веднаш зад Меси и Роналдо во квалитет, треба да има неверојатен кам бек.

Санчез,Ројс и Гризман се поефективни од Хазард ако погледнеме статистика.

Јас лично немам никаков проблем ако се продаде Хазард(дај боже Реал или Псж да загризат јако), секако претходно да се има договорено замена за него.

Моментално прва звезда, вклучувајќи и ја минатата сезона на Челзи е Диего Коста (y)

Се сложвам дека моментално се поефективни овие шо ги наброја погоре, ама да се продај Хазард по само еден лош период нема смисла муабетот да го спомнуваме, во тим кај шо ништо буквално не функционира од стручен штаб па се до играчи, доктори и чистачи не можиме да бараме потенцијален виновник тука, Хазард е во лоша форма точно ама и Диего беше во лоша форма на почеток првите натпревари, само се тепаше, симулираше пенали итн. сите играчи си имат лош период, пример лани Роналдо, само шо Хазард е многу млад и никогаш досега се нема соочено со ваков лош момент, да се надеваме дека Мурињо ке му помогни да си ја среди глата и конечно да го видиме Хазард од претходните сезони.
Ама да се продај играчот шо до некни главна алка ни беше на тереноти еден од најдобрите талентирани фудбалери нема смисла стварно.

Стварно не ги разбирам овие што немат никаков проблем да се продаде Хазард. Кога претходната сезона ни беше главен играч и сега што има пад на форма одма да се продава.

Ако го продадат Азар, знаете колку ќе пцуеме по управата? А оно, каква управа, такви навивачи.:D
Вечер, 1:1, евентуално 1:2 за Челзи.

У случај летово да си иде Хазард ќе го бојкотирам Челзи како што правеа колегиве од фан клуб Ливерпул со Роџерс. Не верувам до таму да искалираат работиве, ама да се остави Мурињо летово, а да се продаде Хазард ќе биде круцијална грешка и откажување на еден од најдобрите играчи што заиграле за Челзи. Да не зборам дека исто може да се преименуваме у The Special Club.[DOUBLEPOST=1445353062][/DOUBLEPOST]https://www.youtube.com/watch?time_continue=170&v=9uKo1PpuDEc

Последно уредено од модератор:
Само навивачи на Челзи може да тврдат дека Хазард во форма е подобар од Санчез, Ројс или па Гризман во форма.

Санчез ,Ројс и Гризман може со потег да решат натпревар.
Хазард? Ќе проба да изнуди пенал?
Во право беше Фергусон кога олади околу Хазард и не го купи во Јунајтед, дечкото е преценет.

Минатата сезона клучни за титулата беа Коста и Фабрегас. Хазард не велам дека не е битна алка, но цело време е во сенка. Ја нема таа убиственост и тоа е тоа.

Мене па лично ми е преку глава од навивачи што се крстат во Хазардовци, Мата и бутури.
Челзи е многу поширок поим од сите овие па и Мурињо. Еве нека загризе Реал посериозно за Хазард па ќе видите како самиот Хазард ќе сака да си замине:LOL:

Не ми е прв критичен пост околу Хазард, и треба да се прави разлика од критика и хејтање.

Само навивачи на Челзи може да тврдат дека Хазард во форма е подобар од Санчез, Ројс или па Гризман во форма.

Санчез ,Ројс и Гризман може со потег да решат натпревар.
Хазард? Ќе проба да изнуди пенал?
Во право беше Фергусон кога олади околу Хазард и не го купи во Јунајтед, дечкото е преценет.

Минатата сезона клучни за титулата беа Коста и Фабрегас. Хазард не велам дека не е битна алка, но цело време е во сенка. Ја нема таа убиственост и тоа е тоа.

Мене па лично ми е преку глава од навивачи што се крстат во Хазардовци, Мата и бутури.
Челзи е многу поширок поим од сите овие па и Мурињо. Еве нека загризе Реал посериозно за Хазард па ќе видите како самиот Хазард ќе сака да си замине:LOL:

Не ми е прв критичен пост околу Хазард, и треба да се прави разлика од критика и хејтање.
Поима немаш.

Chelsea team v Dynamo Kiev: Begovic; Zouma, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Matic; Willian, Fabregas, Hazard; Diego Costa.

Chelsea subs tonight: Blackman, Baba, Mikel, Oscar, Traore, Kenedy, Falcao.

Зума лев бек а :coffee:
паметна одлука со оглед дека Баба како шо ве читав некни премногу грешки имал со Вила

Зума лев бек а :coffee:
паметна одлука со оглед дека Баба како шо ве читав некни премногу грешки имал со Вила
Десен е Зума. Азпи лево.
Во ред експерту.
Извини што не го сметам Хазард за играчиште.
Преценет е, Фергусон оладил, не решил натпревари. Стварно? :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom