Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Санчез не е подобар од Хазард у свои најдобри моменти. Да не зборам дека Санчез секоја сезона има период како овој на Хазард, додека Хазард е првпат во ваква ситуација и форма. Еден е далеку поконстантен играч од Санчез, и изминативе сезони ни беше убедливо најдобар играч.
Гризман и Ројс се тука некаде, може подобри, може не зависи од многу работи и сите играчи се со различни карактеристики.
Главен проблем на Хазард што можеби нема да стане врвна класа како Роналдо или Меси е неговиот менталитет да иде чекор подалеку. Се гледа дека не е тој тип на гладен фудбалер за успех и докажување како Роналдо на пример, игра фудбал прилично кежуал и ужива у него ама нема никаква аспирација или знак дека сака да биде број 1. Остајте интервјуа, зборам од однос на терен.

Фабрегас мислам дека ќе биде доста заглавен на ваква формација, подобар избор е Оскар на таа позиција, само изгледа го мачи уште ситната повреда

Ме уби сега.
Па не си во право за ништо од тоа. Првото и третото не планирам да ги објаснувам. За Фергусон ете може не знаеш дека Челзи, Сити и Јунајтед имаа прифатени понуди, и беше на Хазард да одлучи. Никој од трите тима не се повлече.

Се повлече Јунајтед кога реши да не ја плати провизијата на агентот.

Како и за секој трансфер што пропаднал на Јунајтед. Дај веќе, смешни сте со такви изговори.
Јунајтед се откажа од Хазард затоа што Фергусон го нејќеше.
Како може бе уште со такви изговори, како после нема сеир да ви фаќаат, изговор за се имате, светиња од клуб.

За Фергусон ете може не знаеш дека Челзи, Сити и Јунајтед имаа прифатени понуди, и беше на Хазард да одлучи. Никој од трите тима не се повлече.
Имаше изјава од Хазард со која кажа дека имал разговори со САФ+ некој од управата и Абрамович, пред да иде у Челси.

Изјави дека Челси му биле подобар проект, помлади играчи.. Мата, Оскар, Луиз, Азпи, Бертранд, Ба , Марин итн..

Дури и дa е тaкa, не се пoвлекoл Фергусoн зaтoa штo сфaтил декa не гo бивa дететo.

Се слагам, затоа и пишав дека проблемот беше со агентот, а не квалитетот на играчот.
само ете, такви сме ние, за се имаме изговор.

Мамето да им ебам на Телекабел, не можам ништо да пуштам, мочан лајвскор едвај се пушта.

Најдоброто полувреме сезонава. Конечно малку заличивме на ланскиот Челзи. Особено во првите 15 минути кога игравме висок пресинг и навистина е штета што не успеавме да постигнеме барем еден гол. При крај малку падна темпото, но тоа е сосема разбирливо.

Но тоа што не ми е разбирливо мене е форсирањето на Фабрегас во секој натпревар. После Ивановиќ, најслабиот поединец во Челзи. И денес е многу лош, Оскар наместо него треба да влезе во второ.

Тоа на Хазард и Матич требаше голови да бидат и мислам оти тоа беше пенал на Фабре не видов убаво оти лајвстримот ми е срање.

Тоа на Хазард и Матич требаше голови да бидат и мислам оти тоа беше пенал на Фабре не видов убаво оти лајвстримот ми е срање.
Пенал беше, го удвоија.
Вилијан-пречка,претходно Азар статива. Челзи е каде-каде подобар, но мора да се победи. Инаку, и добра игра прикажуваат. (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom