Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам. Челзи е христијански клуб со газда Русин. Малку познато е дека Роман има две златни ланчиња со крС и дека пред секој натпревар, фудбалерите фатени за рака ја кажуваат ,,Оче наш", или на англиски ,, Eye our".

Прво Анелка, па Зума, сега и Рахман...

Само, мислите дека има шанси да игра во прв тим? Азпиликуета секако не смее да се седне на клупа, а Мурињо нема намера ни Бане да го седне изгледа.

Нападот ни е дупка неможе само со Коста да се потпреме

мора ивановиќ да се седне на клупа како тутурутка е шијат не од таа страна монтеро го направи роналдо ебате.
аспиликуета-кејхил-тери-баба ќе биде топ, али мурињо не би сакал да ја расипе врската по десна страна аспи-азар, мислам дека и затоа не игра луис кај нас.

Sigurno ne lupat tolku pari za 21 godisen igrac so ke dremi na klupa. Sega fala bogu nema odma starter da bidi ama postepeno ke se vmetni vo prva 11-ka.

Еве и Скај

А иначе поднеле жалба за црвениот на Куртоа.

Да, дефинитивно. Ако им излеземе на Сити со оваа одбрана, можеме само на сон да победиме. А копитава ВБА играат млитаво и бездушно сега, против нас ќе гризат како по навика. Двата наредни натпревари ќе бидат зафркнати.

I jas isto mislam, dokolku nestata ne se smenat vo timot City ima taka ubo da ne podberat so nema da znat igracite nasi od koja strana na stadionot da izlezat. NO, Poznavajki go Jose ke odi na bod pa ako se mozi I cel plen da se zemi zosto da ne, sigurna sum deka ke pristapime na toj natprevar poinaku, poorganizirani I postegnati ke bidat postaveni igracite, vo vakvi natprevari skoronnikogas ne potfrluvame, Jose e master za tie natprevari ima da gi spremi do drt

Зума стартува обавезно со Сити, во средина со Матиќ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom