Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Како се прави тоа...утре јави им се околу пладне, прашај што биднало. Ако нешто се туфкаат едно друго, батали ги, резервирајте на некое друго место. Ја изгледа нема да доаѓам, ама ништо чудно да изненадам. :P
Утре ќе им идам пак, ако се мислат уште тогаш ќе ги баталам и ќе се јавам во Ајриш да резервирам. :)

Утре ќе им идам пак, ако се мислат уште тогаш ќе ги баталам и ќе се јавам во Ајриш да резервирам. :)

Од искуство, Ајриш го окупираат кога има ЛШ и може да се погоди повеќе луѓе да бараат друга утакмица.
Не дека сум го глеал Ливерпул во Ајриш кога игра ЛШ ама шо ми кажувале :D

Од искуство, Ајриш го окупираат кога има ЛШ и може да се погоди повеќе луѓе да бараат друга утакмица.
Видов група на фб направиле за во вторник. Сега идам да се карам со овие од Код па да барам друго место. Попладне ќе бидете известени каде ќе се гледа.

Челзи ќе се гледа во Ајриш, има и други што се организирале. Само, ако не Код или Ајриш, каде?

Ај пројдете даље па наредна ќе ја глеаме у кафичов собиранката кај што ќе е :icon_lol:

B99868DIAAAkRIY.jpg

И ти ли друже Хуан? И тебе те намамија да им се приклучиш во нивната секта?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom