Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
мора на победа да оди специјалката, Псж не се ништо посебно ова година плус ослабнати ке бидат во одбраната, нека му биди првиот пораз на домашен терен и нека му ги дат куферите на Блан уште истата вечер. :)

Еи да, заборавив вчера да ви кажам. Пишете ме и мене за со ПСЖ, ако не сте резервирале веќе.

Траоре ми се допаѓа како се развиа, гледам веќе и на физички план доста напреднал, покрупен е од порано. Има можност да има добра иднина токму во дресот на Челзи.

Мислам дека соствот против ПСЖ ке биде ваков:
Куртоа
Азпи-Кејхил-Тери-Ивнович
Матич-Фабре
Хазард-Оскар-Вилиан
Коста
Клупа:Чех Кардадо Луис Зума Дрогба или Реми не ми се верува и двјцата Рамиреш и Микел

Заебаваат малце од Код, прееска ми рекоа дека не биле сигурни дали ќе се гледа во кафичот или ќе има роденден зашто некој им кажал дека сака да слави ама го немало да потврди. Ми запишаа број ми рекоа ќе ми се јавеле. [emoji57]

Заебаваат малце од Код, прееска ми рекоа дека не биле сигурни дали ќе се гледа во кафичот или ќе има роденден зашто некој им кажал дека сака да слави ама го немало да потврди. Ми запишаа број ми рекоа ќе ми се јавеле. [emoji57]
Како се прави тоа...утре јави им се околу пладне, прашај што биднало. Ако нешто се туфкаат едно друго, батали ги, резервирајте на некое друго место. Ја изгледа нема да доаѓам, ама ништо чудно да изненадам. :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom