Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Аааа малце каснам ама ќе се изјаснам :D Тери ми е симпатија од мала, така да него си го ставам на прво место секогаш :D
А после него си е Азпи :)

#CFC XI to face #MCFC: Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry, Azpilicueta; Ramires, Matic; Willian, Oscar, Hazard; Remy.

Subs: Cech, Cahill, Christensen, Ake, Loftus-Cheek, Brown and Drogba.

Клупата :vozbud:

Team to face Man City (4-2-3-1): Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Matic; Willian, Oscar, Hazard; Remy.

Today's subs: Cech, Cahill, Christensen, Ake, Loftus-Cheek, Brown and Drogba.

Клупата :pos:

Искрено не очекував дека ќе го видам Зума пред Кејхил, пред затоа што е дерби иако Зума се покажа одличен за разлика од Кејхил кој има катастрофална сезона според мене и тоа го кошта очигледно прво место.
Друго што го очекував Реми да добие шанса пред Дрогба иако Дрогба е роден за вакви утакмици и има искуство мислам дека заслужено добива шанса Реми(y)
Другото си се знаеше, очекувам Хазард да буши по левата страна зашто денес многу работи ни зависат од него.
Идемо на победу !:ROFLMAO:

Со ваков состав, поготово замените, не ни знам што да мислам. Не игра куп бе, па да ги игра младежите, ама па шо го знаеш.

Ќе им го пушти Дрогба после 70та кога ќе бидат заморени Компани и Демикелис од бркање по Азар, Оскар, Вилиан и Реми :D

Дај бре да ги тепаме овие мртвите веќе...

Иначе многу ми е жал за Ширле и Салах...добри беа...штета...

Многу лесно ни стигаат до шеснаесетник, среќа што се фатени во нозете па не дадоа гол до сега :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom