Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Куртоа пак си го барат да седнит малку на клупа, баш убо ке му дојт пак да одморит. Ваква грешка е недозволива.

Аман бе, мораше ле да примаме гол. Одлична асистенција на Азар, и Вилиан добро игра.

Многу грешки во дефанзива правиме сезонава. И по не знам кој пат еве не кошта тоа со гол. Два пати Иванович со грешка, два пати шанса за гол направија. Куртоа брате, не ти требаше киксот.

Реми одличен, со и без топка, Вилиан исто. Оскар невидлив. Зума добар.

Воопшто не се опасни Сити денес. Премногу зависат од Туре. А на Агуеро воопшто не смее да му се остави простор, ја користи секоја можна прилика. Ранливи се Сити назад ептен. Мора да се искористи таа прилика. Нема цела сезона Компани да биде вон форма.

И ако сме ги тепале лани, гарант и оваа сезона ќе ги тепаме а? Ако не па службени да им ги зимаме... Видовме што направивме кај нив, затоа е страшно.
И мене највеќе ме влече на нерешено.
Врска нема то шо го кажав со то дека че тепаме не знам како си ме сфатил ти, само кажав дека се јади лебо и без тие двајца и еве како што гледам Рамирес и Реми добра партија пружат.

Добро е, со оглед на тоа дека имаа многу повеќе шанси за гол.

да беше фелипе на клупа ќе влезеше, ќе бевме за 2.7 % по офанзивни, лани вака од глава ни се удри против атлетико, годинава ќе видиме од кој.
куардадо плус уште еден пошо вака е тешко до крај на сезона

Се виде од почеток на второ дека оди на нерешено Мурињо. Срамота :facepalm:

Туѓ срам, да гледаш професионални фудбалери кои не можат да се спојат со топката.

Ќе пишам подоцна поопширно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom