Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Nema logika da branat u razlicni natprevaruvanja golmanot treba da e voigran so odbranbena linija pri branenje ofsajdi korneri slicno..
Од друга страна па Мурињо рече дека нема вториот голман да чека по 3 месеци за да игра во куп. Ќе видиме што планира.

Секако он ќе избере прв голман и ќе им соопши денес, ама изгледа има план за да му дава и на вториот да игра почесто.

Замислете Шварцер стартер утре :ROFLMAO:

Подобро без некои големи очекувања да почнуваме зошто мислам дека нема да ни е лесно да почетокот. Многу играчи дојдоа касно, тимот како тим уште не е уигран како што треба. Очекувам победа, ама тешка.

Kako be teska, ja eden igrac u Barnli sto igra ne znam. :D
Па баш затоа, промовираните тимови знаат да бидат незгодни. Не треба да претставува проблем тоа, ама проблем е што не е доволно спремен тимот. Мора победа во секој случај, ама да не се разочарате ако заврши 1-0 на пример.

Па баш затоа, промовираните тимови знаат да бидат незгодни. Не треба да претставува проблем тоа, ама проблем е што не е доволно спремен тимот. Мора победа во секој случај, ама да не се разочарате ако заврши 1-0 на пример.
Nema, ako Kosta e strelec.:icon_mrgr:

Nema, ako Kosta e strelec.:icon_mrgr:
Е да, и тоа. Ни ги зголеми очекувањата на сите со игрите на пријателскиве и сега ако не даде гол утре, а само ние играме и ќе гледаат сите, одма флоп ќе биде :D

Najbitno od se e da pokazat cvrst karakter na sredina i u odbrana, da pokazat deka se cvrsta uigrana ekipa, toa zasega nitu Arsenal nitu Mancester a uste pomalku Liverpul go pokaza(duri Liverpul za razlika od lani mi stojat vidno poslabi), da izvadime minimalen pozitiven rezultat bez primen gol dovolno e.

Najbitno od se e da pokazat cvrst karakter na sredina i u odbrana, da pokazat deka se cvrsta uigrana ekipa, toa zasega nitu Arsenal nitu Mancester a uste pomalku Liverpul go pokaza(duri Liverpul za razlika od lani mi stojat vidno poslabi), da izvadime minimalen pozitiven rezultat bez primen gol dovolno e.

Дедо мраз дај пишувај кирилица.

Abe nema da se razocarame ako zavrshi 1-0, ali kako shto kaza: Timot ne e uigran, vtoroligahive u premier ligava se opasni pogotovo na pochetokot na prvenstvoto, mnogu igrachi ni igraa i na svetsko - ne se dovolno odmoreni, taka da.... Teshko kje bide, nikako ne treba da se nadevame na 0-3 i takvi slichni rezultati.

Koja e poentata ako ti pisam na kirilica?[DOUBLEPOST=1408289962][/DOUBLEPOST]Ili imas nekoja bleda iluzija deka si popameten ako pises so kirilicno pismo :)?
не бе братко болив очи, сви кирилицу пишуев и кд ке налетну на латиницу мучу се док да се навикну

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom