Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Е да, новиот шампион вреди да се чека :D

Што состав очекувате?
Денес Мурињо треба да им соопшти на сите кој ќе биде прв голман. Баш да видиме како ќе пројде сето тоа. Ќе биде интересно ако на крај рече Чех, а сите очекуваме тоа да биде Куртоа.

Јас очекувам вака нешто

Куртоа
Иванович - Кејхил - Тери - Азпиликуета
Фабрегас - Матич
Салах - Хазард - Шурле
Коста
Или пак Вилиан место Шурле или Салах.
Шурле си е на место. И во германската репрезентација, на ова светско, беше доста солиден. Вилиан и Салах во овој тим штрчат. Но треба да добијат шанса.

Одбраната е во ред. Средината е доста ослабната иако Фабрегас е квалитетен и искусен играч не е исто што беше Лампард, кој ја држеше средината. Или Луиз кој можеше слободно да игра и офанзива и дефанзива. (но тој е одбранбен и жа жал го продадоа)
Јас сметам дека Чех треба да биде прв голман, а Вилиан да биде во првиот состав на местото на Салах.

Нели и Дрогба дојде во Челси? И тој може да се приклучи кон оваа напаѓачка 4-ка, заедно со Торес (безразлика на неговите квлитети).
Има доста амбиции. Како што реков, тимот е малку ослабнат, па и Тери не е тоа што беше до пред неколку години, супер играч е, но се осеќа заморот и кај него.
Може овој тим до минимум една титула оваа сезона. :)

Абе прво мислев на одмор е, после глеам пишува по други теми и слично. Не ми текна дека бојкотира. :D

BvRUNrAIYAENess.jpg

Легенда бе :D

Само да ве поздравам и да се чекирам дека сум тука и редовно ве читам.... па еве ајде, да искористам прилика да пишам збор два

Вечер тргнуваме во поход по една од 2 (3) тутули кои мора да се освојат сезонава... не сакам ни да помислам кои притисок го чека и тимот и Мурињо со евентуален неуспех сезонава.
Сите предуслови се идеални... изминативе преодни рокови се ослободивме од играчи кои повеќе преседоа на клупа или беа по позајмици, и реално ако збориме добивме ОГРОМНИ пари од нив кој годинава посебно летниот преоден рок конечно паметно се искористија. Имаме стабилна финансиска состојба и засилувања на место
Коста, Фабрегас, Луис :rolleyes: за првиот и вториот повеќе од сигурно дека ќе се снајдат(веќе и достојно се покажаа на припремните) за Луис сум скептик, но, да оставиме времето да покаже. Тука е и Диди коа ќе биде жустро да помогне и да им пукне уште некое голче на комшиите и Чичо Арсеније...

Затоа одиме јако, и иако е рано и тимот сеуште не е влезен во натпреварувачка форма поради СП очекувам со лесна победа да ја отвориме новата сезона.

^ Исто и јас Донев, нај криво ми е за него што и покрај големиот потенцијал не покажа подобрување. Беќи во иднина не' демантира.

Кај не ставиле во понеделник, па уште од 21 е терминот :facepalm: Ич не ми се чека.

После Витесе иде на позајмица во некој германски клуб, па на позајмица во ПЛ клуб и на крај ќе го продадеме во клуб од ПЛ.:P Вечер очекувам 3+ комада да им утрпаме и Коста да биде стрелец.:cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom