Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Абе, со Бенајун што се случи, кај се изгуби?

^ Е да бе 50 мил... Туре е 31 год, не е 25/6/7. Си видел до сега некој да има дадено 50мил за играч на тие год? Јас не, ако ти имаш пиши :D
Иначе ја сакам да дое Туре ама Сити не са глупи да го продадат моторот и двете крила на авионот.
Никој веќе не оди со реална проценка за играч, туку се пумпаат цени. Туре не е играч на клуб кој е со сиромашен буџет па ајде да ги прелажеме. Што е најбитно во целата ситуација Сити не сака да го продаде Туре и се ќе направи да го задржи. Друг многу битен фактор што оди во прилог на Сити е тоа што Туре моментално е најдобриот дм во светот што дополнително ја зголемува неговата вредност.
Моја проценка за негов евентуален трансфер во било кој тим е 40-50м, што не е долгорочна исплатлива инвестиција.
Подобра варијанта според мене би бил Погба слична градба како Туре, фина техника, добар шут...21 год
Ама тешко дека би го дошол. :(

Само мене ми фали човеков во Челзи ?

0TdMD.jpg

(и не не сум пијан во моментов :D )

.

Internet Explorer?

Незнам што ми е трескам зелени од сабајле , пластичен фан . Приметив на една страница на ФБ и ајде и јас да ги подржам . Јас дубоко се извињавам :свиркам:

Нека реагираат овие со Лампард, не се нормални, ако мислеа да не му продужат договор барем да го испратеа ко што требаше.

Гол за Бејкер за Англија у19

и хет-трик на Лукаку за Белгија.

Ќе газат и двајцава кај и да отидат (y)[DOUBLEPOST=1401134930][/DOUBLEPOST]МЕЈК ДЕТ ТУ БИЧЗ !! :vozbud:

Намерно играат јако за да ни е криво кога ќе ги продадеме, а кај нас уствари ништо не би направиле :D

Тери - Бешикташ, Лампард Кпр.... :facepalm:
прости им господе.

Тери потпиша нов договор, за Лампард неам прочитано ништо дека некој го сака. Како и да е, ќе средат тоа пред Светското, не се секирај, за да може Лампс да има чиста мира да си игра. :D

Ај па и вие за Лампард се нервирате, битно 50 милиони од Луиз, Вилиан на Тотенхем им го земавме, доминираме бе ! :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom