Forrest Gump
низа1
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 7.038
- Поени од реакции
- 29.618
Шо деца ќе се напраат вечерва! Челзи![Љубов :love: :love:](/styles/default/xenforo/smilies/inlove.png)
![Љубов :love: :love:](/styles/default/xenforo/smilies/inlove.png)
И дали вроди плод напаѓањето на Реал? Даде гол во послединте 90 сек што според мене е повеќе среќа од што знаење. Не вика дека прекинот не е уиграна акција од претходно ама за да ти успее последните 90 сек треба да си многу среќен. Продолжението нема да го коментирам, Атлетико константно цела сезона фура еден исти тим, така да очекуван беше физички пад.Инаку не заборавајте вечер да гледате како правилно се игра против Атлетико а не тој дефазивен булшит што ние го правевме.
Друго е против Баерн друго е против АтлетикоИ дали вроди плод напаѓањето на Реал? Даде гол во послединте 90 сек што според мене е повеќе среќа од што знаење. Не вика дека прекинот не е уиграна акција од претходно ама за да ти успее последните 90 сек треба да си многу среќен. Продолжението нема да го коментирам, Атлетико константно цела сезона фура еден исти тим, така да очекуван беше физички пад.
Него ајде за финалето, Бм колку шутеви имаше на голот? Ако не се лажам одприлика беа 21, константно напаѓаа ние константно се браневме и го освоија ли ушлето? НЕ.
Жал ми е за Тибо, бранеше одлично скина добри топки, ама головите што ги прими беа неодбранливи. Но мене ми е најбитно тоа што покажа дека е квалитетен голман и дека има иднина кај нас.
Фелипе ме изненади позитиво, одлично ја чита играта и добро се позиционира, сигурен на топка. Ова го пишувам бидејќи летово ќе сме по потрага на лев бек, па него го гледам како едно од можни засилувања.
Оваа сезона разлика меѓу Баерн и Атлетико е само во името, во квалитет на играта се на исто ниво. Екипа која има стигнато до 1/4 - 1/2 финале во лш не е слаба екипа.Друго е против Баерн друго е против АтлетикоПротив екипи како Атлетико и Дортмунд се напаѓа а против Баерн,Барса и такви екипи се брани
![]()