Фан Клуб: Челзи

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.083
Поени од реакции
2.026
Инаку не заборавајте вечер да гледате како правилно се игра против Атлетико а не тој дефазивен булшит што ние го правевме.
И дали вроди плод напаѓањето на Реал? Даде гол во послединте 90 сек што според мене е повеќе среќа од што знаење. Не вика дека прекинот не е уиграна акција од претходно ама за да ти успее последните 90 сек треба да си многу среќен. Продолжението нема да го коментирам, Атлетико константно цела сезона фура еден исти тим, така да очекуван беше физички пад.

Него ајде за финалето, Бм колку шутеви имаше на голот? Ако не се лажам одприлика беа 21, константно напаѓаа ние константно се браневме и го освоија ли ушлето? НЕ.

Жал ми е за Тибо, бранеше одлично скина добри топки, ама головите што ги прими беа неодбранливи. Но мене ми е најбитно тоа што покажа дека е квалитетен голман и дека има иднина кај нас.
Фелипе ме изненади позитиво, одлично ја чита играта и добро се позиционира, сигурен на топка. Ова го пишувам бидејќи летово ќе сме по потрага на лев бек, па него го гледам како едно од можни засилувања.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
И дали вроди плод напаѓањето на Реал? Даде гол во послединте 90 сек што според мене е повеќе среќа од што знаење. Не вика дека прекинот не е уиграна акција од претходно ама за да ти успее последните 90 сек треба да си многу среќен. Продолжението нема да го коментирам, Атлетико константно цела сезона фура еден исти тим, така да очекуван беше физички пад.

Него ајде за финалето, Бм колку шутеви имаше на голот? Ако не се лажам одприлика беа 21, константно напаѓаа ние константно се браневме и го освоија ли ушлето? НЕ.

Жал ми е за Тибо, бранеше одлично скина добри топки, ама головите што ги прими беа неодбранливи. Но мене ми е најбитно тоа што покажа дека е квалитетен голман и дека има иднина кај нас.
Фелипе ме изненади позитиво, одлично ја чита играта и добро се позиционира, сигурен на топка. Ова го пишувам бидејќи летово ќе сме по потрага на лев бек, па него го гледам како едно од можни засилувања.
Друго е против Баерн друго е против Атлетико :D Против екипи како Атлетико и Дортмунд се напаѓа а против Баерн,Барса и такви екипи се брани :)

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Енд саднли се надам дека вестите за Коста се лажни, стаклен играч не ни треба.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.083
Поени од реакции
2.026
Друго е против Баерн друго е против Атлетико :D Против екипи како Атлетико и Дортмунд се напаѓа а против Баерн,Барса и такви екипи се брани :)
Оваа сезона разлика меѓу Баерн и Атлетико е само во името, во квалитет на играта се на исто ниво. Екипа која има стигнато до 1/4 - 1/2 финале во лш не е слаба екипа.
Челзи имаше позитивен резултат против Атлетико, загубивме поради одбраната која имаше во најмала рака лош ден, доколку одбрана беше на она ниво кое го имаше против Ливерпул и Сити ќе го поминевме.
Не ни сметаше пристапот кој го имавме против Лфц и МС нели? Бидејќи победивме, против Ат. Мадрид загубивме и одма критика иако тимот е сеуште во изградба.

Од кај па сега ова Коста стаклен? Не сум сигурен но коментаторите на Мтв кажаа дека имал проблеми со мускулот на заѓната ложа, а за таков вид на повреда требе 2 недели за опоравка.
Таков вид на повреда имаше и Туре сезонава, резултира со преголем физички напор, што во случајов со Коста не ме чуди воопшто бидејќи константо цела сезона игра затоа што е незаменлив во тимот.

Ако не ве мрзи дајте статистика за Фелипе, ме интересира како изгледа неговиот настап според бројки.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.882
Поени од реакции
67.483
Туре пати од препоните.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Jaja Туре - Матиќ сакам тандем :свиркам:

И што сте се запалиле за Реал толку , да игравме финале дефинитивно освојувавме . 100 милиони за дрво како не е битно ....

1797341_1551561138403845_4800456291258351837_n.jpg Тhe King ! :свиркам:

Си гледаат финале си гледа финале де . Им вика што бе да бев јас ќе имаше праќање по буреци :D

Последно уредено:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
За Коста изгледа е активирана клаузулата од Челзи, ама уште не е се договорено со него. И од Атлетико изгледа пробуваат да го убедат да остане, и сега се зависи од него. Така да изгледа уште не е сигурно дека ќе дојде.

А иначе за повредите нема врска затоа што он една иста повреда влече два месеци, ама заради сезоната која ја изигра Атлетико го форсираа цело време и го враќаа без целосно да се излечи и нормално дека нема да издржи да игра.

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
Srekjen rodenden Demba Ba. Navivam ti da ostaneš, španjolo da si odi.
Btw. Dogodin sakam finale so Real Madrid da igrame :D

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Коста е супермен :свиркам:

Да бе сакаш со Реал да играме оти знаеш дека Реал не освојува ЛШ наредна :icon_lol:[DOUBLEPOST=1401016668][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Член од
16 јули 2010
Мислења
3.083
Поени од реакции
2.026
Да почнеш да преговараш за Туре минимум што треба на ставиш на маса се 50 мил.....

Нигеров полни 29-ка фино, нека му е со среќа па наредна сезона нека постигне толку голови во сите конкуренции.... #Научнафантастика #пашоако #believe :icon_mrgr:

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
^ Е да бе 50 мил... Туре е 31 год, не е 25/6/7. Си видел до сега некој да има дадено 50мил за играч на тие год? Јас не, ако ти имаш пиши :D
Иначе ја сакам да дое Туре ама Сити не са глупи да го продадат моторот и двете крила на авионот.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Ова играчиве на позајмица што се пратени цел еден тим можеме да направеме напаѓачки и Куртоа на гол а Марко Марин капитен . И ајде после нека не победат има се да освоиме :свиркам:

Kajgana Shop

На врв Bottom