Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сабота, Палас, 16:00Јас не сум го критикувал така да тоа "сите" паѓа во вода
Инаку следен меч што,кога,како ?
Ај вчера даваа порнич, ама сега без срам и перде ќе го репризираат?!Ќе има реприза кој не ја е гледал или кој сака па да ја гледа нека пушти СК2 од 12:15.
Азпикулиета најјачи без конкуренција, каков пас.
Не само што тепавме него и гол разликата доста ја подобривме.![]()
Само се надевам дека Ливерпул пак ќе бидат good guy до крајот и кога ќе играме со нив на гости ќе ни пуштат пак. Си го имаме заедничкото, тогаш беше случајот Јунајтед да биде во трка за титула, сеа Сити, и така. Time is a flat circle.
Прегледај го приврзокот 87540
Знам бе, се заебавам. И овој Челзи е далеку поразличен од тој Челзи, сигурен сум дека на Енфилд ќе играат како повампирени, како и во секое дерби годинава, и очекувам добар резултат, ама тежок меч ќе биде. Овој Ливерпул е појак од Арсенал, и заслужува топ4. Ја ви реков уште од почетокот кога дојде Роџерс дека ќе ве направи екипиште, тоа и се случи. Освен АВБ сите што излегоа од кај Моу излегоа јаки трењери. Роџерс, Кларк, па и АВБ ајде.2 ситуации се разликуваат од тогаш кога Џерард асистираше. Првата е дека овој пат и самиот Ливерпул има некакви минимални шанси за титула и се бори за пласман во топ4 после 20000 години а втората е дека овој тим на Роџерс се разликува со оној на Бенитез. Не само играчки, туку и размислувањето на играчите. Ова е друг Ливерпул![]()