Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не сум го критикувал така да тоа "сите" паѓа во вода :icon_mrgr::icon_mrgr:

Инаку следен меч што,кога,како ?

Anchorman убав филм Змејски, фала за предлогот. Ќе си го симнам и вториот дел. Се згазив од смеење од овој.

Он-топик, немам појма.:D

Па реално и не сме фаворити, до крај треба ние безгрешни а Сити два пати да киксни. :sick:

Екипа како сме, преживеавме сите нели ? :icon_mrgr:
Колку само мерак ми се направи што вака ги издигнавме со „антифудбал“ и паркиран автобус. :)
Мурињо пичка дава гол и веднаш се затвора се брани со 11 играчи....

Криво ми е што за јубилејот Венгер не доби 7-ка на лото, но и 6-ка не е лошо.
Тмн добивката ќе може да си ја потроши на некој напаѓач. :)

Октомври-ноември имаше 1-2 фанови кои се сомневаа во работата на специјалниот, па ја користам ситуацијава да ги прашам:
Дали сега може да му се верува на Мурињо ?

Ето хејтерс каде сте ? :P

„Матич нова верзија на Туре“ хаха

Оскар>Мата - Мурињо најдобар менаџер :eek:

Мата аут Салах ин Кој нормален може да помисли такво нешто ?

Змејски > Иван исцелител (муабетот со Ширле) :cuc:

Аспликуета ху ? Најдобар бек :pos:

:pipi:

Ќе има реприза кој не ја е гледал или кој сака па да ја гледа нека пушти СК2 од 12:15.

Честито победа. Сериозно мислам дека титулата е ваша, евентуално Сити ако извади максимум од заостанатите утакмици, мада игра со Арсенал, Ливерпул и Манчестер на гости, така да...

Азпикулиета најјачи без конкуренција, каков пас.:cuc:
Не само што тепавме него и гол разликата доста ја подобривме.:P

Се превртев од столче кога прочитав како си го пишал :pos::pos:

Само се надевам дека Ливерпул пак ќе бидат good guy до крајот и кога ќе играме со нив на гости ќе ни пуштат пак. Си го имаме заедничкото, тогаш беше случајот Јунајтед да биде во трка за титула, сеа Сити, и така. Time is a flat circle.:cool:
200_s.gif

Само се надевам дека Ливерпул пак ќе бидат good guy до крајот и кога ќе играме со нив на гости ќе ни пуштат пак. Си го имаме заедничкото, тогаш беше случајот Јунајтед да биде во трка за титула, сеа Сити, и така. Time is a flat circle.:cool:
Прегледај го приврзокот 87540

2 ситуации се разликуваат од тогаш кога Џерард асистираше. Првата е дека овој пат и самиот Ливерпул има некакви минимални шанси за титула и се бори за пласман во топ4 после 20000 години а втората е дека овој тим на Роџерс се разликува со оној на Бенитез. Не само играчки, туку и размислувањето на играчите. Ова е друг Ливерпул :)

2 ситуации се разликуваат од тогаш кога Џерард асистираше. Првата е дека овој пат и самиот Ливерпул има некакви минимални шанси за титула и се бори за пласман во топ4 после 20000 години а втората е дека овој тим на Роџерс се разликува со оној на Бенитез. Не само играчки, туку и размислувањето на играчите. Ова е друг Ливерпул :)
Знам бе, се заебавам. И овој Челзи е далеку поразличен од тој Челзи, сигурен сум дека на Енфилд ќе играат како повампирени, како и во секое дерби годинава, и очекувам добар резултат, ама тежок меч ќе биде. Овој Ливерпул е појак од Арсенал, и заслужува топ4. Ја ви реков уште од почетокот кога дојде Роџерс дека ќе ве направи екипиште, тоа и се случи. Освен АВБ сите што излегоа од кај Моу излегоа јаки трењери. Роџерс, Кларк, па и АВБ ајде.

Ја и Гизер го праевме муабетот за Мурињо. Со право.

Сите очекувавме стабилна одбрана меѓутоа на почетокот ја немавме.
Извесно е дека било само прашање на време. Колку само е важна одбаната... Мирните расчистувања на Кејхил, поставеноста на Тери, непробивноста кај Азпиликуета. Тоа влева верба, восхит, дури кај нас фановите, а замислете само колку влијание (позитивно) има врз играчите и играта на тимот.

И ниту еднаш не рековме дека ќе биде флоп, само дававме мислење за играта. Од друга страна, кај сите вас Мурињо беше бог, и сеуште е. Супер што ги тепавме сите дербиња, но нели е малку чудно што по две директни победи против Сити, ние сеуште имаме дефицит од 3 бода. Тоа се изгубените бодови од првиот дел од сезоната и сега против Вила.
Нормално сите ние очекуваме да киксне Сити до крај и тоа повеќе пати, што е реално. Но ќе киксне против екипи против кои ние не кикснавме. :D

6 - 0. :vozbud:
Мурињо. :cuc:

Me mrzi sega da baram postovi od toa vreme, ama siguren sum deka ne e taka. Site komentiravme deka e potrebno vreme i potenciravme a gresite no vi isto vreme go podrzuvavme i veruravme vo Mou dodekas ti velese deka Mou ke bide flop i vikase deka e golema greska Rafa sto ne dobil sansa. Za toa deka sum vo pravo govori i faktot kakvi postovi imase ti i polovina fan klub so isklucok na Zmejski, Ivan i Donev po prodavanjeto na Mata koga Mou bese na linch ovde.
Ama ako, milo mi e sto ve Mou demantira site.

Sent from my GT-B5330 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom