Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
И сега, кого бираме?[DOUBLEPOST=1395265165][/DOUBLEPOST]Овој до сега пишувал :D
Ова ми е пишано уште од првите мечеви кога сите го отпишаа Јунајтед :icon_lol:

Али ете, ти прашуваш јас секунда пред тебе одговарам на твоето прашање. :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1395265572][/DOUBLEPOST]
И сега, кого бираме?[DOUBLEPOST=1395265165][/DOUBLEPOST]Овој до сега пишувал :D
Ова ми е пишано уште од првите мечеви кога сите го отпишаа Јунајтед :icon_lol:

Али ете, ти прашуваш јас секунда пред тебе одговарам на твоето прашање. :icon_mrgr:

Било кој нека се падне бе. Реал и ПСЖ мислам дека би ни биле нај зезнати противници. Нема баш лесен избор, кој и да се падне ќе биде тешко. Ама против секој може да тепаме.

Стварно ми фалеше оваа фаза од ЛШ. Само ако испаднеме на педерски начин... (под ова мислам како кога изгубивме против Јунајтед пред некоја година во 1/4 финале, онака како ФА куп да играа..ептен тапа меч..)

Aj доста предвидувате седните да учите колоквиумски се ближат , ова што го правиме е исто вака .... Еј брат десетка да добијам ќе биде супер ( Ман Утд ) , Али и и деветка и осмица ми одговара бе брат што ( Атлетико , Борусија Дортмунд ) , види брат и 7 да е важно да ја добијам ( Барселона , ПСЖ ) , браааат едно да ти кажам можам и со 6-ка да положам важно можам да положам сфаќаш ( Реал и Баерн ) .

Атлетико би бил добар дуел. Би биле фаворити, најверојатно би ги елиминирале, ама тоа ќе биде на начин на кој што ќе ни створат проблеми за да сфатиме што би требало да смениме.

Сега ќе биде интересно во она пивско-банкарскиот куп што ќе правиме со Арсенал, ако ги тепаме нема титула за нив, ако не тепаат 90% нема титула за нас :D

Каква ти титула за Арсенал оние се очобол за титула во ФА Куп ќе ја изгубат од Виган :свиркам: , во сабота чиста победа ко солза , за нас се разбира :)

Aj доста предвидувате седните да учите колоквиумски се ближат , ова што го правиме е исто вака .... Еј брат десетка да добијам ќе биде супер ( Ман Утд ) , Али и и деветка и осмица ми одговара бе брат што ( Атлетико , Борусија Дортмунд ) , види брат и 7 да е важно да ја добијам ( Барселона , ПСЖ ) , браааат едно да ти кажам можам и со 6-ка да положам важно можам да положам сфаќаш ( Реал и Баерн ) .
Море ако муабетов е ист како муабетите со колоквиуми изгледа ќе не дискфаливикуваат.. :unsure:

Море ако муабетов е ист како муабетите со колоквиуми изгледа ќе не дискфаливикуваат.. :unsure:
Тешко , сакаат да му ја исполнат желбата на Му да освои титула со нас во ЛШ :свиркам:

Со кој и да се паднеме интересно ќе биде. :)

Абе кој сака нека се падне само Реал и Баерн не,секој ден истото го кажувам.:cool::D;)

Стварно ми фалеше оваа фаза од ЛШ. Само ако испаднеме на педерски начин... (под ова мислам како кога изгубивме против Јунајтед пред некоја година во 1/4 финале, онака како ФА куп да играа..ептен тапа меч..)
Тој двомеч беше ТОТАЛНО надигран Челзи. И чинам после доооолго време стариот забележа победа на мостот.

Тој двомеч беше ТОТАЛНО надигран Челзи. И чинам после доооолго време стариот забележа победа на мостот.
Па победата од лани и таа од тогаш му се 2те во последните 10 години. :D

читам во фан клубот Манчестер има мислења демек го посакуваат Челси и мислат дека имаат подобар состав од нас, па јас искрено сакав Баерн да се паднат со Челси, но после она што го прочитав им посакувам на фановите на Манчестер да се паднат со Челси.

Нема веќе лесен противник во оваа фаза, иако Атлетико, Дортмунд и Манчестер изгледаат за нијанса послаби од другиве, тоа никако не ги прави аутсајдери. Можат и те како да се повампират.
Желба си кажав - Б.Дортмунд. Mногу битна ставка е вториот натпревар да го играме дома (ако поминеме по можност и 1/2 финалето исто :) )
......
Среќен Роденден Торес
30 ги начука а абер нема да се разигра

читам во фан клубот Манчестер има мислења демек го посакуваат Челси и мислат дека имаат подобар состав од нас, па јас искрено сакав Баерн да се паднат со Челси, но после она што го прочитав им посакувам на фановите на Манчестер да се паднат со Челси.

Касниш бе ти друже, @dragonsky веќе со денови се моли да ви се падне Јунајтед.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom