Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Тактика на Мурињо да нема притисок врз играчите... :)

Искрено не ми е толку грижа за купов, но секако дека сакам да го освоиме.

Утре мора одмор да добијат Оскар и Хазард по секоја цена.

Сезонава мислам дека неправедно е тоа што Ширле има мала минутажа, така да еве му вистинска шанса да се докаже дека Мурињо не е во право со тоа што го игра пред Вилиан.

Претпоставка/желба за утре :

...............................................Торчо..................................................
................Ширле..............................................................Салах.......
...............................Матич........................Рамирес...........................
................................................Микел......................................................Кол....................Луиз......................Бане..............Аспи/Калаш.....................................................Шварцер...........................................

Тешко некаков одмор да се планира. Наредна утакмица е нареден викенд, немаме преку недела така да тешко дека би одмарал некој. Ама очекувам измени секако. Одбраната се знае поради повредите. За другото ќе видиме. Хазард мислам дека стартува пак секако.

Против Вба многу убаво се гледаше колку беа исцрпени Оскар и Хазард....

itci.png

Страв ми е да кликнам, кој знае за што зборел.

Јас сум некако без очекувања за денес. Што биде нека биде. Некако мислам дека ќе ни вратат за во ПЛ, а моджа малце и ќе се чуваат за ЛШ ама каков состав и да извадат пак ќе бидат јаки. Нашата одбрана ќе треба да се стегне и да одигра без грешки иначе ништо не правиме.

И јас исто. :)
Некако не сум ни возбуден како пред другите утакмици...

Нема да сум тука за време на утакмицата, се надевам ќе ја гледам колку толку, се надевам ќе победиме и втор пат ќе им ги затнеме муцките. KTBFFH!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom