Филмови ???
Другар филм е дека ќе дојде Руни, Ибра, Кавани, Фалкао во Челзи или било каде на друго место.
Ама гледаме така, тогаш најдобро би било да не пишуваме ништо.
Незнам дали е повреден, ама некако ми изгледа како да не го симпатизира многу Гвардиола.
Па затоа пишав ако некако е достапен добра прилика да се земе квалитетен играч.... зошто да не ја искористиме.
Микел има напреднато во играта, ама многу ме нервира кај него што секогаш оди на сигурни пасови и многу враќа назад.
Нешто што не беше случај со Матич (овие 2 утакмици), Макелеле, Есиен, Балак и остала барга што има играно за Челзи.
Ќе видиме како ќе се покаже во лш, Матич мислам дека нема право на настап.
Па после ќе видиме дали има напредок или не.
Не сфаќајте сериозно, онака пишав чисто да правиме малце муабет и дружба.

Другар филм е дека ќе дојде Руни, Ибра, Кавани, Фалкао во Челзи или било каде на друго место.
Ама гледаме така, тогаш најдобро би било да не пишуваме ништо.
Незнам дали е повреден, ама некако ми изгледа како да не го симпатизира многу Гвардиола.
Па затоа пишав ако некако е достапен добра прилика да се земе квалитетен играч.... зошто да не ја искористиме.
Микел има напреднато во играта, ама многу ме нервира кај него што секогаш оди на сигурни пасови и многу враќа назад.
Нешто што не беше случај со Матич (овие 2 утакмици), Макелеле, Есиен, Балак и остала барга што има играно за Челзи.
Ќе видиме како ќе се покаже во лш, Матич мислам дека нема право на настап.
Па после ќе видиме дали има напредок или не.
Не сфаќајте сериозно, онака пишав чисто да правиме малце муабет и дружба.