Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Утре, освен победа, не прифаќам ништо во никој случај, па макар и изиграле нај слабо сезонава. Два порази имаме од нив по ред, едниот сезонава, така да, мора победа... :cool:

Коста оваа сезона е во животна форма, ама не верувам дека ако го земе Челзи и следната сезона ќе игра во иста форма, исто така како шо и зборавте, тој е играч шо практично се закача, игра грубо, се тепа.. Така да Ето секако ќе си бега, исто и Ба. Треба да се врати Лукаку од позајмица, а и Торес да остане + може некој обичен напаѓач да има како трета опција

Коста оваа сезона е во животна форма, ама не верувам дека ако го земе Челзи и следната сезона ќе игра во иста форма, исто така како шо и зборавте, тој е играч шо практично се закача, игра грубо, се тепа.. Така да Ето секако ќе си бега, исто и Ба. Треба да се врати Лукаку од позајмица, а и Торес да остане + може некој обичен напаѓач да има како трета опција

Торес е обичен шо ќе ни се 2 обични.

• Ми се допаѓа
Reactions: L.A

Па и не мора да игра во иста форма. Нека игра во подобра. Зошто мислиш дека со траснфер кај нас нема да биде во истата форма не ми е јасно. Не заборавај и кој ќе му биде тренер. Со годините кои ги има Коста освен напредок, друго не гледам.

Трета опција може да ни биде и Торес. Но зарем пак да гледаме просеци и да ќинеме нерви? Мислам доволно ни беше годиниве наназад. Не ни треба напаѓач "обичен" како што велиш ти. Ни треба светска класа напаѓач, ни треба напаѓач кој ќе знае да реши многу работи со еден потег, или ај да не тупам многу, ни треба нешто барем близу Дрогба.
Имаме обичен напаѓач во тимот, Ба, па и Торес. И кој к*р оти ги имаме?
Мислам се разбираме. (y)

• Ми се допаѓа
Reactions: L.A
Па и не мора да игра во иста форма. Нека игра во подобра. Зошто мислиш дека со траснфер кај нас нема да биде во истата форма не ми е јасно. Не заборавај и кој ќе му биде тренер. Со годините кои ги има Коста освен напредок, друго не гледам.

Трета опција може да ни биде и Торес. Но зарем пак да гледаме просеци и да ќинеме нерви? Мислам доволно ни беше годиниве наназад. Не ни треба напаѓач "обичен" како што велиш ти. Ни треба светска класа напаѓач, ни треба напаѓач кој ќе знае да реши многу работи со еден потег, или ај да не тупам многу, ни треба нешто барем близу Дрогба.
Мислам се разбираме. (y)

Трета опција со толкава плата, тоа никаде го нема, уште на 1 јуни му посакувам трансфер во некој друг клуб или евентуално ако сака сам да е трета опција со 3 кратно намалување на платата што чисто сумњам.

Мислам се разбираме. (y)

Епа да, најарно чистка во нападот, Ето,Ба и Торес да си одат, Лукаку да се врати и незнам ќе се купи еден напаѓач ама не се знае кој, инаку мене сите би ми одговарале не ми смета ништо. Ама има многу шпекулации околу Кавани,Коста,Манџукич, па сега и Суарез.. Инаку јас верувам во Лукаку - Идниот Дрогба се надевам :)

tumblr_n0lfgjVNcI1qkkwx1o2_400.gif
:*

Team v Newcastle: Cech; Ivanovic, Cahill, D Luiz, Azpilicueta; Matic, Lampard (c); Willian, Oscar, Hazard; Eto’o.

Substitutes v Newcastle: Schwarzer, Cole, Mikel, Ramires, Schurrle, Salah, Ba.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom