Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Не мене не ми се свиѓа Коста.
Руни или Ибра, со Лукаку и тмн сме.
И Мартинез наместо Микел.

Кај ќе најдете боље од Микел, си седи и ќути на клупа, на крај крајева и не е така лош за 3 или 4 избор на тоа место.

Не мене не ми се свиѓа Коста.
Руни или Ибра, со Лукаку и тмн сме.
И Мартинез наместо Микел.

Кој Мартинез? Хави Мартинез од Баерн? Нема теорија да го донесеме...на Менаџер само тоа.

Микел си е добар бе, само сеа со доаѓањето на Матиќ нешто помалце ќе игра, али верувам ќе си добива свои шанси.

Да, да на него мислев.

Последниве неколку утакмици го гледав Баерн, Мартинез никаде го немаше. Можеби е повреден, незнам.

Но мислам дека Гвардиола повеќе го сака Лам на таа позиција од што Чави.
Плус има и страшно добра конкуренција од Швајни и Тиаго.

Со Јуп беше ѕвер, еден од најдобрите дм.

Микел не е константен со формата. За скуад плеер е добар нешто слично како Есиен, ама кога ќе се насоберат утакмици нас не ни треба скауд играчи него квалитетни.

Со Матич, Рамирес, Хави и Луиз по потреба како дм нема да може игла да помине а не топка. :icon_mrgr:

Микел не е константен со формата? Да не си гледал ти утакмици од пред 2-3 сезони, па и постари? Оваа и прошлата сезона Микел има многу напреднато во играта, добро ја извршува својата работа, не е веќе паничар ко порано, подобрена контрола врз стопка, знае да се снајде под притисок.
Иначе Хави, не Чави! :D А не игра пошто е повреден, има проблеми со повреди. Не се надевај дека Баерн ќе го продадат. Прво, битен играч им е, лани им беше една од клучните алки во тимот, второ пари да не им требаат случајно? :)

Каков Мартинез,Микел е ѕвер.Ако се донесе Мартинез,прво не само што ке платат огрмомна сума на пари,туку ке бара и висока плата.Микел е одличен играч,башка не се буни кога седи на клупа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom