Прејаки сме само кој да ни верува 
Вчера Матиќ воодушеви . Хазард си играше ПЕС тренинг со одбраната на Ман Сити . Компани се изеде жив. Нервозата му се дигна 500 на сат . Иако на почетокот кога го купија Матиќ за толкава сума ме изненадија со тоа што го дадоа претходно за ситно а го вратија за големо .Но мило ми е сега што е така .Зошто вчера Оскар не играше , па и Мата да беше немаше да игра.Оскар е физички неподготвен да се тепа со волови како Сити . Во дефанзива не може толку да издрже .Затоа го видовме Рамирес на крило што толку ме нервираше цело време , толкаво дрво најпериодичен е . Кога ќе му фати игра кога не дрво е .И Торес што беше за никаде поодговорен е од него.Катастрофална партија на Рамирес мене ич не ми се допаѓаше грешка до грешка . Само тоа е финтата на Му го стави за да трча . Дај му 120 мин на терен он ќе трча а дали знае што прави на кого му е гајле
. Целиот тим беше супер т.е одличен со исклучок на Рамче .Совршена партија покажаа кој се и што се , а оние што не го сакаа Мурињо нека му се фатат за фенерот
. Стативите пукаа на 3 пати . Еднаш Ето , после Матиќ па и Кејхил . Тоа дуо во одбраната англиско дуо Тери и Кејхил тоа ти е страшна работа , совршенство . А Чех ( слаб е он појма нема дрво уааа лузер за никаде е ) . Кога играме против великаните секогаш брани совршено 100% сконцетриран во она што го прави и ни го вади газот колку што може , а тие што не го сакаат нека го плукаат , а тој си останува звер и понатака
. Се надевам само дека на крај ќе бидеме крунисани некаде со титула барем една да е ќе бидам задоволен . Оти фудбалот е тоа театар , а вчера покажавме кој ја игра главната улога во театарот т.е во преставата .Уште еднаш секоја чест за Мурињо и момците и Рамче да стане поозбилен и поубаво да игра за да не лета од тимот

Вчера Матиќ воодушеви . Хазард си играше ПЕС тренинг со одбраната на Ман Сити . Компани се изеде жив. Нервозата му се дигна 500 на сат . Иако на почетокот кога го купија Матиќ за толкава сума ме изненадија со тоа што го дадоа претходно за ситно а го вратија за големо .Но мило ми е сега што е така .Зошто вчера Оскар не играше , па и Мата да беше немаше да игра.Оскар е физички неподготвен да се тепа со волови како Сити . Во дефанзива не може толку да издрже .Затоа го видовме Рамирес на крило што толку ме нервираше цело време , толкаво дрво најпериодичен е . Кога ќе му фати игра кога не дрво е .И Торес што беше за никаде поодговорен е од него.Катастрофална партија на Рамирес мене ич не ми се допаѓаше грешка до грешка . Само тоа е финтата на Му го стави за да трча . Дај му 120 мин на терен он ќе трча а дали знае што прави на кого му е гајле