Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Прејаки сме само кој да ни верува :свиркам:

Вчера Матиќ воодушеви . Хазард си играше ПЕС тренинг со одбраната на Ман Сити . Компани се изеде жив. Нервозата му се дигна 500 на сат . Иако на почетокот кога го купија Матиќ за толкава сума ме изненадија со тоа што го дадоа претходно за ситно а го вратија за големо .Но мило ми е сега што е така .Зошто вчера Оскар не играше , па и Мата да беше немаше да игра.Оскар е физички неподготвен да се тепа со волови како Сити . Во дефанзива не може толку да издрже .Затоа го видовме Рамирес на крило што толку ме нервираше цело време , толкаво дрво најпериодичен е . Кога ќе му фати игра кога не дрво е .И Торес што беше за никаде поодговорен е од него.Катастрофална партија на Рамирес мене ич не ми се допаѓаше грешка до грешка . Само тоа е финтата на Му го стави за да трча . Дај му 120 мин на терен он ќе трча а дали знае што прави на кого му е гајле :). Целиот тим беше супер т.е одличен со исклучок на Рамче .Совршена партија покажаа кој се и што се , а оние што не го сакаа Мурињо нека му се фатат за фенерот :свиркам: . Стативите пукаа на 3 пати . Еднаш Ето , после Матиќ па и Кејхил . Тоа дуо во одбраната англиско дуо Тери и Кејхил тоа ти е страшна работа , совршенство . А Чех ( слаб е он појма нема дрво уааа лузер за никаде е ) . Кога играме против великаните секогаш брани совршено 100% сконцетриран во она што го прави и ни го вади газот колку што може , а тие што не го сакаат нека го плукаат , а тој си останува звер и понатака :cuc:. Се надевам само дека на крај ќе бидеме крунисани некаде со титула барем една да е ќе бидам задоволен . Оти фудбалот е тоа театар , а вчера покажавме кој ја игра главната улога во театарот т.е во преставата .Уште еднаш секоја чест за Мурињо и момците и Рамче да стане поозбилен и поубаво да игра за да не лета од тимот :)

AtLQLeSCMAEzX1i.jpg:large

Јас до сега само ЛШ финалето 2012 сум го гледал во кафич, ама тоа оти морав бидејќи бех на роденден на еден од најдобрите другари, иначе сите утакмици на Челзи си ги гледам дома, сам, понекогаш со тато(ливерпул фан). Обично немам намера да викам никој да гледа утакмица со мене, бидејќи другарите навиваат за барса и многу пумпаат кога Челзи изгуби , ама вчера некако како да имах чувство дека ќе победиме и ги викнав и заедно со татко ми ја гледааме утакмицата. Цело време и другарите и тато думаа против Челзи, јадеа гомна, излета некоја пцовка од мојта уста, и кога заврши утакмицата јас веднаш ги сецнах другарите за билансот на Челзи против уефалона и тато за тоа дали постоело струја кога лузерпул последен пат ја е освоил титулата :D
Иначе најубаво ми е дома да гледам утакмица, сам, а не некој нонстоп да ми прмка :)

Дајте некој податок кој колку истрча синоќа !
Баш ме интересира за Матиќ... едно време камерата го дава - задишан, душа нема. Имав еден школски у средно исто 1.94, страшно тромав беше. Уште неможам да се изначудам како може толкава DM грамада да трча без престан 90мин.
:cuc:

uploadfromtaptalk1391522282186.jpg

' I didn't speak. It was Billy (McCulloch) the masseur. He was screaming in his Scottish accent so much I didn't understand him. The players were clapping - okay, let's go. It was Billy's team-talk.

'The last time I spoke to the players was at midday. I'm serious. Billy was fantastic, I didn't understand but it looks like the players understood.'

:cuc:

И друго шо сакав да кажам, за вчерашната утакмица, уше на почетокот прокоментирав во друштвото, дека срамота ќе биде да примиме гол со глава, без разлика дали од прекин или игра покрај толку високи играчи. Па на крај плус Микел и Демба Ба...хахахаа...просечна висина на тимот 1,90 :D

Доминација, баш претходниот викенд си виках одамна не сум видел играч на Челзи да биде изберен во тимот на колото и одма наредно коло одговор од наште. :cuc:
1010392_710127569018624_1227889695_n.jpg
1545842_710129215685126_1775252938_n.png

Играч од тип на Хазард никогаш не сме имале во тим. Освен Ѕола можеби. Вистински магионичар, не знам што сакаат нека прават, нека им изградат вила, споменици на фамилијава Хазард, само нека остане Еден до крај на кариера во Челзи. И едвај чекам да дојде Торган и заедно со брат му да прават растур во ПЛ.

Доминација, баш претходниот викенд си виках одамна не сум видел играч на Челзи да биде изберен во тимот на колото и одма наредно коло одговор од наште. :cuc:
Прегледај го приврзокот 83711
Прегледај го приврзокот 83712

Цел тим на колото со играчи од Лондонските клубови :icon_lol:

Хиларио, Бини(Б листа), Калаш и Аке(Б листа) се внесени во ЛШ тимот, на местото на Мата, КДБ и Бертранд.

1622700_597679276982447_2029918491_n.jpg
--- надополнето: 4 февруари 2014 во 20:32 ---
Најбрз играч на вчерашната утакмица бил Азпи, со 33 km/h.
Немате појма колку ми е мило што гледам постови на фб во кои го фалат Челзи, исто така постови на Troll Football има многу пофалби и слики за наште фудбалери. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom