Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Има уште некои изјави, дека ако ги оставел Оскар и Хазард, тие ќе биле незадоволни. Нешто во тој контекст.

Класично, ќе се изразам вака, '' серење ''.

Рекол дека ако не игра Хазард, сите ќе прашуваат зошто не игра. Ако не игра Оскар, сите ќе прашуваат зошто не игра Оскар, исто како што сега сите прашуваат зошто не игра Мата, а не дека они ќе биле незадоволни.

Ај, вечер е време за одмазда, успат и ќе си завереме пласман у 1/8 финале. Очекувам одлична игра, и да ги рокнеме, чисто да им дадеме на знаење дека се заебаа самите у Лондон :)

Младите продолжуваат со газење. 0-2 сега за сега со голови на Бејкер и Свифт.

5 од 5, така? Не ми текнува на митнатата што направија.

Да 5 од 5. Добро ќе беше и да не го примеа голот од пенал, ќе беа единствени без примен гол

Рекол дека ако не игра Хазард, сите ќе прашуваат зошто не игра. Ако не игра Оскар, сите ќе прашуваат зошто не игра Оскар, исто како што сега сите прашуваат зошто не игра Мата, а не дека они ќе биле незадоволни.

Што не го менува фактот дека сере.

Очекувам вечер Лампард да игра пак, Оскар и Хазард нормално и Торес. За другите не ме интересира.
И очекувам победа и заверување на пласманот во 1/8 финале. Една година пауза, доста беше.

Трансфер шпекулации:

Агентот од Мартинез бил во Лондон, пренесуваат и португалските и англиските медиуми. Ми прави ќеф овој играч. Со Лукаку наредна сезона ( ако не го пратат да се кали во Шефилд ) би биле добар тандем.

Јас за час го очекувам овај состав:
Чех
Ивановиќ, Кејхил, Тери, Азпиликуета
Лампард, Рамирес
Вилиан, Мата, Шурле
Торес
--- надополнето: 26 ноември 2013 во 19:00 ---
Победа од 2-0, стрелци Мата и Рамирес :D

Chelsea team to face Basel tonight: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Mikel, Lampard; Ramires, Oscar, Willian; Eto'o.

Ги тепавме Вест Хем и сега филмот е 4-3-3, аха. И ако ми продава уште некој муда за бубрези за ротациите на Мурињо и за тоа дека Мата играл доволно, одмарал прошла утакмица за да игра во ЛШ, ќе го отерам на некои непријатни места.

Да го правеше ова Бенитез, ќе го бркавте после 5 дена. Сега никој не критикува, се е во ред.
Се надевам дека Мата ќе си замине во јануари, затоа што ваков играч не заслужува ваков третман.

Одлична шанса да тепаат и да не се живцираме во последно коло дали ќе идат 1/8 или не, исто така со победа ќе се овозможи шанса на Мата да заигра на ревијалниот натпревар против Стеауа.

Ширле изгледа го чуваат за овие #WinnerTakesEarth пошто за земјани е премногу квалитетен.

Мата :place:
Ова е веќе претерано,Лампард игра секоја утакмица а место за Мата нема (n)

Абе само мене не зафркаваат Резултати ?

Сега стварно сум разочаран од Мурињо, кај е Мата, Брујн, Ба, па и Чех требаше да бидне седнат поради неколкуте лоши партии/киксови.
Очекувам победа и пласман во следната фаза ама не е тоа тоа кога го гледам Мата на клупа.
Искрено ако вака (не)добива шанса сакам да си замине перманентно во некој тим од пл и секој пат да ни дава гол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom