Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Тимов погоре што го постирав е следен од: Обама, Американската професионална фудбалска лига МЛС, Ферозе што прави видеа з а Челзи и претпоставувам дека ова не и значи ништо во споредба со тоа што и Фантом ја следи. А исто така и на твитер и има кликнато follow.
:cuc:
Од сега пред и после секој натпревар треба твитови да и праќаме барем знаеме дека има шанси да ги прочита за разлика од фановите на другите екипи.

Christians 0 Atheists 0 Chelsea 1 :X3:

Ова што им го превземаме Вилиан е одмазда за тоа што не ни го дадоа Модриќ пред 2 год. Абра не заборава ;)
btw, some stupid cunts \/
1236155_569282193109002_387037901_n.jpg
--- надополнето: 24 август 2013 во 01:15 ---

Kje gi iscepime junajted u ponedelnik be? :icon_mrgr::свиркам:

nikac17 постираше рандом за Вилијан и го земавме. Дај земи стави некои новости за Роналдо, Меси, Бенајун.

Ептен лоша работа што дури во Понеделник ќе играме, не ми се чека ми се гледа Челзи викендов..:vozbud:

А во случај Вилијан да дојде официјално за 30ина мил. уште од сега ќе си постирам каква ќе ми биде реакцијата:

Реакција

Ептен лоша работа што дури во Понеделник ќе играме, не ми се чека ми се гледа Челзи викендов..:vozbud:

Па можеш да гледаш Челзи - Лестер денес од 15:00 на Челзи ТВ директно од СБ.

Сто посто те плаќаат од ЧТВ тебе..

Не бе, дека неможеш да чекаш до понеделник да ти кажам само дека можеш и денес да си гледаш :D

На денешен ден пред 2 години дојде Матиња. :D Еден од најдобрите трансфери во последниве 10 години. Се надевам уште долги години ќе биде дел од клубот, иако сум многу скептичен за тоа.

ПОСТОВ ЌЕ БИДЕ НАПИШАН СО КАПС ЛОК ПОШТО ЛАНИ И ПОКРАЈ 10 ПОСТА ВО 10 РАЗЛИЧНИ ТЕМИ ПАК НЕКОИ ПРАШУВАА:

УЕФА СУПЕР КУПОТ ЌЕ БИДЕ ДИРЕКТНО ПРЕНЕСУВАН НА МТВ1 (ДАТУМ НА ОДИГРУВАЊЕ 30.08.2013 Т.Е. ОВОЈ ПЕТОК ВО 20:45)
--- надополнето: 24 август 2013 во 13:51 ---
^^ Исто така на денешен ден и Дрогба го постигна првиот погодок за Челзи :)

На барање на dragonsky објавувам инсајдерски информации директно од управата на Челзи...
РОНАЛДО Е СЛИКАН НА СТЕМФОРД БРИЏ ВО ДРЕС ОД ЧЕЛЗИ, ДАЛИ ТОА ЗНАЧИ ДЕКА ЌЕ ГО СЛЕДИ МУРИЊО И ЌЕ ПРЕМИНЕ ВО ЧЕЛЗИ? ОСТАНУВА ДА ВИДИМЕ ШТО ЌЕ СЕ СЛУЧИ ДО КРАЈОТ НА ПРЕОДНИОТ РОК...
t_chelsea_fc_players-5780519.jpeg

Донев кој ќе ни биде прв тим за со Лестер ? :D
--- надополнето: 24 август 2013 во 15:17 ---
Донев кој ќе ни биде прв тим за со Лестер ? :D

dragonsky Еве ти одговор:
Blackman, Ssewankambo, Conroy, Christensen, Ake (c), Loftus-Cheek, Swift, Baker, Feruz, Brown, Osmanovic
Клупа: Beeney, Dabo, Aina, Clifford.

1-0 водиме со гол на Браун.

Ако ти треба нешто тагни ме :D
--- надополнето: 24 август 2013 во 16:25 ---
Феруз со 2 гола за 3-0 за Челзи.

Играчов ако се придружи на групата играчи што никогаш не добија шанса во Челзи ќе биде една од најголемите грешки.

1173617_583799745006068_1852305254_n.png
--- надополнето: 24 август 2013 во 17:42 ---
Давид Луиз се очекува во овие денови да биде 100% физички спремен :)

Конечен резултат 5-1:

2 гола Феруз, 2 гола Браун, 1 гол Свифт.
--- надополнето: 24 август 2013 во 18:56 ---
Стариџ кога го продадовме и на играчот му тргна и ние освоивме титули во Европа.

Јас викам најпаметно сега би било Торес,Ба и Лукаку да ги продадеме и Руни да дојде за 150 милиони.. што е ова Реал се прават богати. Па ние немаме пари ?

Стариџ ли се продавал бе.. иднина на Англискиот фудбал, е сега да на моменти си беше кант што бараше да игра ама заслужено бараше да игра. И споредете за колку го продадовме Стариџ а за колку сакаме да го донесеме Руни (Вилијан во друга прилика ќе го вреѓам)

Стариџ >>>>>>>>> Руни

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom