Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Врвот ќе биде Шурле да замине на позајмица.:pos: Него стварно глупава работа е ова позајмици на веќе докажани фудбалери, лани Есиен, оваа година ако го позајмат и Ба ќе биде епик.:D

И да, чувствувам дека ќе има слично сценарио како лани, во последен момент ќе го продадат Микел и ќе останеме со мањак копачи, исто како со Меирелес и Есиен.
Овој муабет неколку пати го спомна и ако се деси мислам дека ќе има масовно праќање у три лепе во фан клубов..
--- надополнето: 23 август 2013 во 14:44 ---
JimmyFloydBottleBank Паметно би било да отиде Ширле на позајмица. Не верувам дека ќе игра често, а играч купен за 20м не треба да игра така ретко. Ако веќе доаѓа Вилијан уште помалку ќе игра германецот.

Ама ајде да се надеваме дека нема да дојде..

Овој муабет неколку пати го спомна и ако се деси мислам дека ќе има масовно праќање у три лепе во фан клубов..
--- надополнето: 23 август 2013 во 14:44 ---
JimmyFloydBottleBank Паметно би било да отиде Ширле на позајмица. Не верувам дека ќе игра често, а играч купен за 20м не треба да игра така ретко. Ако веќе доаѓа Вилијан уште помалку ќе игра германецот.

Ама ајде да се надеваме дека нема да дојде..

Кој го спомнал овој муабет? Јас? Што знам, не памтам. А и не верувам. Изгледа првпат ми е. Или втор.

И не е ВилиЈан, туку е без Ј. Кај гледате Ј во презимето бе и јас да видам?

Ај оваа сезонаќе се изгура некако, али следната сезона ќе имаме 20 играчи на тие позиции и плус уште 3-4 што ќе купат комотно може да се игра со формација 1-9-1, нормално шпицот ќе ни биде лажна деветка.

Кој го спомнал овој муабет? Јас? Што знам, не памтам. А и не верувам. Изгледа првпат ми е. Или втор.

И не е ВилиЈан, туку е без Ј. Кај гледате Ј во презимето бе и јас да видам?

Мислам дека спомна еднаш или два пати (а можда и друг, или и јас сум го кажал ова).
Сепак ако продадат некој од централниве играчи од средниов ред катастрофа работа ќе биде.

Да оригинал е Вилиан играчот ама нема врска тоа не менува многу. Ваљда нема па да дискутираме за имињата :D

Мислам дека спомна еднаш или два пати (а можда и друг, или и јас сум го кажал ова).
Сепак ако продадат некој од централниве играчи од средниов ред катастрофа работа ќе биде.

Да оригинал е Вилиан играчот ама нема врска тоа не менува многу. Ваљда нема па да дискутираме за имињата :D

Гледано од тој аспект, ние имаме најслаби копачи во тим. Фернандињо и Туре, во Јунајтед сите се такви, дури и напаѓачите, особено сега со Мојс, Тотенхем ги има Паулињо и Сандро.
Ние комплетен играч сличен на овие го имаме само Рамирес.

А, за Вилиан, очекував да ми најдеш линк од некој дигитален речник на бразилски и да ми објаснуваш дека една од бувките се трансформира во Ј, кога грми/врне/има поплава или нешто слично.

Ах (играч како) Јаја Туре да ни беше во тим..

Spurs paid for Willian's flight to London and his accommodation in the city and now it looks like Willian will join Chelsea.

Top Lel

Освен тоа што ги реметат Тотенхем, и фановите веќе им полудеа и пцујат се живо, и има бар некоја мала шанса да се заебе трансферот на Бејл со ваков потег на Челзи, не е ич потребен трансферов, ама ај.

Освен тоа што ги реметат Тотенхем, и фановите веќе им полудеа и пцујат се живо, и има бар некоја мала шанса да се заебе трансферот на Бејл со ваков потег на Челзи, не е ич потребен трансферов, ама ај.

КОМА. :pos:

^ коментаров ме потсети.
Какви дебилни фанови има што сакаат да дојде Вилиан од едноставна причина што се поврзувал со Тотенхем, па да ги заебаваат Спарси.. :facepalm:

^ коментаров ме потсети.
Какви дебилни фанови има што сакаат да дојде Вилиан од едноставна причина што се поврзувал со Тотенхем, па да ги заебаваат Спарси.. :facepalm:

Многу поинаку е да си фан на некој тим во матичната земја, во Англија, отколку одовде.
Си имаат историја.

Трансферот на Вилиан е тотално непотребен. Тој игра лево крило така? А ние имаме два одлични играчи на таа позиција, Азар како првотимец а Шурле како негова замена... што кур ќе ние е овој и јас не знам, пренатрупани сме со АМ а ако дојде овој ќе мора некој да се праќа на позајмица, ако веќе нема да продаваме играчи.

Јасно ми е се тоа, ама при толку многу причини за мајтап, покрај тоа што Челзи имаат поголеми цели од Тотенхем и според табелата не се ривали последниве години мислам дека на навивачиве на Челзи не им треба уште една причина за фаќање сеир.

Ова исто му доаѓа кога се радувавме како Грција била пред банкрот а ние демек бликавме...

Ама ај..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom