Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Некако мешате. Кај нас не играше сјајно како во Ливерпул, затоа и беше продаден. Да останеше, можеби повторно немаше да игра како што треба. Ако успеал во друг тим, со среќа нека му е. Кај нас беше солиден, имаше една добра полусезона, останатите мрчеше и зборуваше, како тоа требало да игра пред Торес, а со ништо не покажа дека е подобар од него. Кога ќе добиеше шанса, се сопкаше пред гол.

Ќе кажам и овде, воопшто не ми е криво што замина, се отвори повеќе простор за Лукаку.

Стариџ изигра сосема солидно кај нас. Последната полусезона ни беше и најдобар стрелец ама после се повреди па не добиваше шанса после тоа и на крај мораше да се продаде.

Иако сакаше да се докажува себичеше тоа не беше причина да се продаде таков талент уште многу ќе растура во Ливерпул а нас ќе ни биде криво за тоа што го имаме продадено . И на нас ќе ни закрпи гол како што ни закрпи :)

Стариџ :place:

Браун и Феруз добро играат во напад заедно? Браун ќе биде играчиште.

Ќе се гледа некаде во понеделник момци? За во Скопје прашувам.

Руни и приказнава околу него, навистина ме замори. Некако мислам дека и самиот тој недоволно притиска за заминување. Зошто не поднесе трансфер барање или пак нешто во стилот на Галас ( ви текнува дека викаше, ако не заминел од Челзи, ќе давал автоголови). Вака ќе биде несреќен 2-3 кола, потоа ќе легне на брашното и ќе биде истата приказна наредно лето.
Според мене, или да го земеме сега или никогаш. Ни во јануари, ни нареден јули.

Кој се замара за евентуалниот трансфер на Руни во Челзи изразено во проценти:

Давор: 80%

Управата на Манчестер Јунајтед: 2%

Управата на Челзи : 5,2%

Вејн Руни: 5,1 %

Џон Тери: 2%

Управата на Челзи: 5%

Жена му на Вејн Руни: -2%

Мара Руни: 5%

Не може толку мали да се процентите на Тери, кога во ист пост ја спомнуваш и жена му од Руни. Не може!

Процентиве ти се валидни, како испитување на институтот Павел Шатев.

tumblr_milxnin4Dk1r9vg1go1_250.gif
eве го откачениов

И сега, за зимница че ги наклаваме ?
Дајте барем да аплицираме да добијаме лиценца за уште еден тим комплетно можиме да опремиме. Плус Пиазон и Марин што ни се на позајмица...

Tрансверов ништо посебно , па не е напаѓач :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom