Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
BBOcf2QCQAA63IQ.jpg

Демек како овој ќе ни бил дресот до година.

Добро бе, Ношпал ги креира дизајниве за дресовиве? Овој вториот ко да сме холандска колонија.
--- надополнето: 4 март 2013 во 08:22 ---
Суште има некој што го сака :ROFLMAO:

Прашај го едниот од коментаторите на Еуроспорт дали уште го сака. Плус мислев дека видеово ми го постираше, за да се воодушевиме од тики-така играта на Ливерпул, ама ништо.

Знае ли некој колку чини дрес у фаншоп ?
--- надополнето: 4 март 2013 во 13:03 ---

--- надополнето: 4 март 2013 во 13:03 ---

Лажните се по 700 мислам, а тие "оригиналните" околу 2000.

2-1 !!!!!!!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Води тимот на Ѕола. Јеј.
--- надополнето: 5 март 2013 во 22:23 ---
Иначе со Јунајтед ќе суди Веб. После натпревар во кој што Јунајтед доби црвен картон ќе биде богами поприлично забавно.

2-1 !!!!!!!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Води тимот на Ѕола. Јеј.
--- надополнето: 5 март 2013 во 22:23 ---
Иначе со Јунајтед ќе суди Веб. После натпревар во кој што Јунајтед доби црвен картон ќе биде богами поприлично забавно.
Oчекувам да му даде на Торес црвен кога ќе промаши празен гол:pos:Шала на страна ептен накурчен ќе биде Веб, едно 3 црвена и 5 пенала за Гејнајтед не ни бегаат.:D

Oчекувам да му даде на Торес црвен кога ќе промаши празен гол:pos:Шала на страна ептен накурчен ќе биде Веб, едно 3 црвена и 5 пенала за Гејнајтед не ни бегаат.:D
И на крај 1-0 за нас :)

После вчершниот дуел помеѓу Реал и Јунајтед, сигурен сум дека Мурињо нема да се врати во Челзи, туку во Англија, но во Јунајтед. Онакво лижење на гз е срамотно за човек како него. И не ми е криво што ќе оди во Јунајтед, туку ми е крио за изјавите за Челзи како му бил единствен клуб од Англија. Тоа е.
Можам да се кладам за ова на бришење на членство од форумов дека вака ќе се оствари.

После вчершниот дуел помеѓу Реал и Јунајтед, сигурен сум дека Мурињо нема да се врати во Челзи, туку во Англија, но во Јунајтед. Онакво лижење на гз е срамотно за човек како него. И не ми е криво што ќе оди во Јунајтед, туку ми е крио за изјавите за Челзи како му бил единствен клуб од Англија. Тоа е.
Можам да се кладам за ова на бришење на членство од форумов дека вака ќе се оствари.

Ајде, се кладиме јас и ти. Не е лижење, тој ако сака некаде да оди, не се лиже. Ќе оди и крај.
Пријатели се со Фергусон и чувствуваше потреба да се оправда, имаше грижа на совест поради црвениот картон. Можеби не беше Манчестер којзнае колку впечатливо подобар, туку Реал беше отсечен до тој црвен картон. Тоа и му беше поентата.
Плус, ние сме научени тој постојано да прави циркус после секоја утакмица. Еднаш си го покажа вистинското лице и одма теории на заговор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom