Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Добро е и Сити победија.
Сега немаме избор освен победа

Аииии и Кејхил и Луиз на клупа, е ова не го очекував ај да видиме како ќе функционира, другото стандардно.

Добро е ова.
РДМ покажува дека грешки не се дозволиви.
Дозволија 2 гола Луиз и Кејхил и одма аут.

Каков црн Фалкао најдобро ќе ни биде Џеко да си го земеме..

Одбраната :eek::eek:
Од сите комбинации за 2цата централни бекови имам забележано дека најмалку ни одговара кога играат Тери-Иванович.Тери и Кејхи имаат далеку подобра комуникација и усогласенот.
Плус и Азпиликуетта и Бертранд ни играат како бекови.Истиве 2ца играа со Јунајтед и 4 гола ни дадоа..Не ми изгледа на добро..

Иванович-Тери-Кејхил-Бертранд
Мислам требаше вака да излезе Ди Маттео,а времето (околу 7-8 ке видиме) ке покаже дали сум бил во право..

Ах...се надевам дека се' ќе биде во ред со капитенот и дека не е сериозна повредава. Иначе добро голче.(y) Одбраната делува посигурно на овој меч, се надевам така ќе продолжи. Матиња....:( имаше шанса за 2-0...тоа е тоа. Уште еден гол во второ полувреме да дадеме и да не се опуштаат.

Ах бре Мата....играме добро ама мора да се даде уште некој гол да се осигура а да не грицкаме нокти на крајот како во последните неколку утакмици...Торес сите топки што му ги пуштија ги зезна, ц ц ц а какви голови за Ливерпул даваше па против Челзи....тоа е што е ајде и во второ полувреме да се игра сигурно и уште некој гол...штета за Тери...

Меч топка беше ова на Мата.Сега во второ 100% ке примиме некој ефтин гол.
И да,на Суарез се да му ебам у пичка.Сега Тери којзнае колку ке отсуствува.

Тери :place:
Ај може не е толку лошо колку што изгледа.
Не е лоша играта, одбраната подобра за разлика од претходно. Азпиликета добро изигра.
Микел и Рамирес одлични, посебно Рамирес засега најдобар играч на терен според мене.
Мата несмееше да го пропушти ова сега, ќе беше супер со 2-0 да се оди на полувреме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom