Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Немавме среќа :toe:,на 3-3 да не погодеше пречка Фереира готови ке беа :S

многу јака утакмица. ван анхолт еден даде, еден намести, а два дозволи да примиме. акмак.
анелка одличен ама треба да е внатре да ги дочекува нафрлените не он да нафрла.
фереира - да го даеше голот... не знам... ќе се фалеше до крајот на животот
брума - нека стане метлар, за фудбалер не го бива
тери не знам зошто го извадија
калу не видов како се повреди, тоа да ми каже некој.
стариџ - 2 кила урда
мек екран - одличен. ќе треба само да ојачи тоа шутот
рамирез - шо знам.
голманот - на слободниот, брани зад живиот зид. па зошто го ставаш тој зид ебате
бенајун - шо знам.

анчелоти - не беше јаден
алекс - одлично изглуми пенал, и беше пенал

нју касл - одлични беа. така и ни треба кога не даваме голови

инаку ЛУДА УТАКМИЦА ЧОВЕЧЕ, ЛУДА

Поооооооооооооооооо луда утакмица ама немавме ич среќа...не ми се верува дека прво коло испаднавме...:kesa:

Карлинг Куп е...смири живци.Не е Лига на Шампиони..

Како што прогнозирав. Али ок , мање више , Карлинг куп. Зошто да се мачиме со Карлинг , кога може да се освои ФА , со што автоматски доаѓа исто ко и Карлинг да си освоил , пошто ФА купот е неколку нивоа на Карлинг , али за куповите друг пат. Него што испаднавме од купов лошо е само што ќе имаат помала шанса младиве да се докажат. Пошто и вака и така никој не очекува да се освои купов , а и никогаш не игра прв тим значи не влијае на одмореноста на првотимците.

Ajde be holem K.. za utakmicava denes ... zasluzuvate da osvoite sve godinava :) Pozz

Не ја гледав утакмицата, мака ми е само што отпаднавме и ќе неможат младите да играат фудбал на повисоко ниво од она на резервите

Поради приватни обврски не бев во можност да ја глеам утакмицава,но го пратев резултатот,секако.

Искрено да ви кажам мене ме боли кур што е Карлинг Куп,затоа што испаѓаме во прво коло од една класа послабиот од нас Њукасл(сета почит кон нив).
Резултатот според мене е патетичен.Не знам од кога не сме примиле 4 гола на Стемфорд Бриџ...од пред 3 сезони мислам од Вила,коа Бери даде пенал 1 минута пред крај.
Младиве,не знам стварно.Бараа шанса,ја добија шансата,ама за жал не ја икористија,т.е. ја испосраа.
Немој после да се буните зошто Анчелоти не им давал шанса...ете баш затоа!
Плус 4-те примени голови на Стемфорд,може да влијаат де-мотивирачки за играчите.

Исто така Манчестер и Арсенал играа со млади и искомбинирани состави па ги декласираа противниците и тоа на гостински терен.

Некој добар да даде хајлајц би му бил вечно благодарен,а и некој да даде кратка анализа на играчите,исто така.

п.с.Се истураме врз Шити во Сабота,сигурен сум(под истурање подразбирам 2 комада,ништо појше)

pa i od mladite vasi zboram za tie od mladincite ne za mikel ramirez samo onoj leviot bek vredi neznam kako se vikase ama moze toj e so go dade golot
staridz ne mi se sviga a bruma go nemam gledano ama ne mi se veruva deka e nesto

--- надополнето ---

eee i kakuta go zaboraviv dobar e i on treba da mu dava sansi carlo i vo premier ligata po malce

It was a testing night for Chelsea. Having put out a young side, Ancelotti then had to watch as Gael Kakuta, Yossi Benayoun and Salomon Kalou all picked up injuries.
'We had three problems,' said Ancelotti. 'Kakuta had a problem on his back, Benayoun on his calf and Kalou had a tight muscle

Значи Калу,Какута и Бенајун се здобиле се повреди.
Исто така Калу и Бенајун нема да бидат спремни за утакмицата со Шити.
Дополнителен проблем,освен поразот.

....почнуваат несреќите со повреди.

едит:гледам Трнбал бил flop of the match,мислам дека треба да му се спакуваат куферите на овој вол и да се прати негде на Сибир.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom