Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас повеќе преферирам да земеме некој плеј...

“Joe Cole has gone to a smallish club somewhere north of the M25.” - Bruce Buck за Chelsea Matchday programme.

Разбирам дека и тој е фан на Челзи, ама во исто време е и претседател на Челзи, не мора толку форсирање да речам.

--- надополнето ---

NEYMAR DESPERATE FOR CHELSEA MOVE - REPORT - http://bit.ly/cYhZFn

:helou::aplauz:
Неубедливо.

Туку ова со Нејмар или нека биде или ич нека не биде,доста е веќе на ти го дај ми го....
Ко да не сме навикнати на пинг-понг ебаго, Анчелоти е клупски шампион во пинг-понг, мангупот првите два-три поени ги оставал на противникот да види како игра, после ги средувал. Мислам дека и ние треба да сме навикнати на овај другиов, „трансфер пинг-понг“.

ќе биде чудо ако нејмар потпише до 1 септември . од сите овие изјави во последните недела дена , најважна е онаа на претседателот на сантос , кој кажа дека цената на нејмар е 35 милиони и ни цент помалце . у превод лотито двојка . има некоја теоретска шанса роман да ги плати тие пари , ама некако не му се даваат во последно време , така да ми се чини крај е на засилувањата на челзи за овој преоден рок.

За помалце пари Озил ќе го земиме...

http://www.chelseafc.mk/nova/index....-28-58&catid=45:2010-05-03-12-29-12&Itemid=96
Не ми е јасно зашо циганов сеа се меша? Што не си гледа негова пензионерска работа -,-
Ако сака ќе дојде ако не немора кој е он да му кажува.
Ако Челзи треба да се тужи зошто стапил во контакт со Нејмар пред да напстави за Бразил однак ја би го удавил Пеле у Вардар зошто воопшто ќе прави муабет со него на таа тема.

Деби од соништата за Џо Кол :pos2:

Во ниеден момент не помислив на 6-0 !:vozbud:Браво ! Гледам и Манчестер изгубиле. И Сити и Тотенхем и Арсенал и Ливерпул нерешено. Неможам да ги гледам натпреварите пошто не бев дома , а утре пак одам , така да дај кажувајте што има ново. И од кој изгубиле Манчестер ? И еден хајлајтс од натпреварот.:pipi:

Во ниеден момент не помислив на 6-0 !:vozbud:Браво ! Гледам и Манчестер изгубиле. И Сити и Тотенхем и Арсенал и Ливерпул нерешено. Неможам да ги гледам натпреварите пошто не бев дома , а утре пак одам , така да дај кажувајте што има ново. И од кој изгубиле Манчестер ?

:pos::pos::pos:

Утре играат бе, не се радувај толку... :)

Во ниеден момент не помислив на 6-0 !:vozbud:Браво ! Гледам и Манчестер изгубиле. И Сити и Тотенхем и Арсенал и Ливерпул нерешено. Неможам да ги гледам натпреварите пошто не бев дома , а утре пак одам , така да дај кажувајте што има ново. И од кој изгубиле Манчестер ? И еден хајлајтс од натпреварот.:pipi:

Утре играат Манчестер. Тоа од HeadHunter е од натпреварот Челзи:Манчестер резерви кој завршил 4-1 за нас.

Манчестер утре играат
Хајлајтс имаш една страна понапред.

Џо Кол со црвен на дебито против Арсенал.

Да , гледам сега дека утре играат.:) А покрај Рамирес има други трансфери направено ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom