Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Папа 6 парчиња ...

Абре Анчелоти до кога ќе го пуштат тој Фереира ?

^Не зборај лошо за него...виде вчера како се изнервира. :vozbud:

--- надополнето ---

Premier League champions Chelsea are reportedly close to completing a £25million deal for Neymar, with his agent insisting the Brazil striker does not want to stay in South America.
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6313845,00.html

Задоволен сум ептен од победата против ВБА.Можда тие не се мерило за квалитет,ама ипак 6 парчиња во прво коло не се воопшто малце.
За Дрогба е излишно да се коментира,човекот е ѕверка.

Исто така задоволен сум и од трансферот на Рамирес,кој конечно дојде.
Ќе разара со Есиен и со Лампард во средината,убеден сум.

Гледам и шпекулациите за Нејмар се се погласни..јас лично сакам да дојде бразилецов кај нас.Ќе имаме добар напаѓач за сега,и за во иднина.
Стариџ-Нејмар=ебење(за неколку години).
Исто така сакам и еден дефанзивец барем за на клупа,или пак десен бек,за да може Бане да се врати на неговата природна позиција.
Но,мислам дека Рамирес беше и последниот трансфер за нас летово,познавајќи го Анчелоти,а и управата.

За турков Озил,глеам ги одбил англиските екипи,па нека си ебе мајката во Реал или Барселона,што чисто сумњам дека ќе заигра прв тим.

Читам на веб нешо морињо го сакал на дрогба...па шо кур ке му е ...екипа од ѕвезди праваат ?? го бараат озил , ги имат роналдо , кака , бензема ..ии кој други..

Преку 20 милиони за Ди Мариа,Педро Леон и Кедира можда даваат,а за играч од типот на Дрогба кој може да игра уште една-две сезони,и кој е најдобриот напаѓач на светот,ако не најдобар,еден од најдобрите сигурно,10 милиони.
Срамно и безобразно од страна на Реал,иако ги поштувам многу како екипа.

Давор;3723870 Стариџ-Нејмар=ебење(за неколку години). [/QUOTE напиша:
Па кога ќе го додадеш и Какута тоа би било безполезен секс....:smir:

--- надополнето ---

Обична шпекулација..

Оваа сезона не се плашам ич од манчестер , арсенал и ливерпул...ке ги декласираме сигурен сум...но најмногу ме плаши сити..се појака и појака екипа праваат..

Оваа сезона не се плашам ич од манчестер , арсенал и ливерпул...ке ги декласираме сигурен сум...но најмногу ме плаши сити..се појака и појака екипа праваат..

Според мене Јунајтед ни е најголем ривал,Сити не се ништо посебно со тренеров :)

Според мене Јунајтед ни е најголем ривал,Сити не се ништо посебно со тренеров :)

Епа сеа гледам на спортденес нешо ко сити демек сакале да го зимаат на капело..

Читам на веб нешо морињо го сакал на дрогба...па шо кур ке му е ...екипа од ѕвезди праваат ?? го бараат озил , ги имат роналдо , кака , бензема ..ии кој други..

Озил и Бензема треба уште многу фурни леб да изедат за да бидат ѕвезди као Дрогба. И не знам зошто секој играч што ќе заигра во Реал го правите ѕвезда, кога во целиот тим на Реал моментално има 5-6 играчи кои може да се каже дека се ѕвезди. Педро Леон, Кедира и Ди Мариа ако ги сметаш за ѕвезди, тогаш нешто не е во ред со тебе.

Преку 20 милиони за Ди Мариа,Педро Леон и Кедира можда даваат,а за играч од типот на Дрогба кој може да игра уште една-две сезони,и кој е најдобриот напаѓач на светот,ако не најдобар,еден од најдобрите сигурно,10 милиони.

Обична шпекулација измислена од англиските таблоиди. Не знам како ви се коментира за неа, а и не знам кој се осмелил да ја напише.

Озил и Бензема треба уште многу фурни леб да изедат за да бидат ѕвезди као Дрогба. И не знам зошто секој играч што ќе заигра во Реал го правите ѕвезда, кога во целиот тим на Реал моментално има 5-6 играчи кои може да се каже дека се ѕвезди. Педро Леон, Кедира и Ди Мариа ако ги сметаш за ѕвезди, тогаш нешто не е во ред со тебе.

Некој рече нешто за Педро , Кедира и Ди Мариа..?

Нејмар и официјално потпиша за Челзи за 25 милиони фунти играчот не го знам но мината година дебитирал за Сантос од 74 натпревари постигнал 44 гола валјда има некој квалитет во него башка Манчестер Јунајтед и Сити сакаа да го земат ке го видиме а и сакам почесто во екипата на Челзи да го гледам и Гаел Какута за кој ја добивме и казната го имам гледано на 4 5 утакмици на младата репрезентација на Франција и се покажа многу добро има многу брзина истотака и дриблинг

Нејмар и официјално потпиша за Челзи за 25 милиони фунти играчот не го знам но мината година дебитирал за Сантос од 74 натпревари постигнал 44 гола валјда има некој квалитет во него башка Манчестер Јунајтед и Сити сакаа да го земат ке го видиме а и сакам почесто во екипата на Челзи да го гледам и Гаел Какута за кој ја добивме и казната го имам гледано на 4 5 утакмици на младата репрезентација на Франција и се покажа многу добро има многу брзина истотака и дриблинг

Ништо не е официјално додека не е на официјалната страна.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom