Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Против Вест Бромвич Албион.
Дај боже половина од играва да ја имаме против Интер, Барселона, Реал Мадрид, Манчестер и тако даље.
Како и да е добро завршена работа.

Само немој овие да ги броиш, жити се.... Еднаш им успеа, и сега одма се на врвот... Поарно Вила или Валенсија клај ги, само овие клошари Не !!

Поздрав

Само немој овие да ги броиш, жити се.... Еднаш им успеа, и сега одма се на врвот... Поарно Вила или Валенсија клај ги, само овие клошари Не !!

Поздрав

Нив ги пишав први затоа што од нив добивме најсрамен пораз, против нив покажавме игра како што никад не сум очекувал ниту ја ниту ниеден фан на Челзи.
Али на нив им успеа а не на Челзи и Арсенал, важен е успехот.

Пред се, да ви честитам за убедливата и сосема заслужена победа, уствари не треба да зборувам, резултатот говори сам по себе... Честито !!

Туку, само едно прашање, кое не засега сите... Знам дека ке добијам побрзо одговор за разлика од посебниот фанклуб за тоа... Еве, ние во Битола, на Моби, т.е Телекабел ја имаме само спортклуб плус, а на неа не одат преноси или одат од некои глупави, како Сандерленд или со еден збор офф утакмици.... Тука видов дека некои ја гледале на Спорт клуб, а бидејки има спортклуб и спортклуб плус, ме интересира оние кои ја гледале и кои имаат спортклуб, на кој оператор се ? Данкешен однапред...

И уште еднаш најискрени честитки...

Спортски поздрав

Фала,фала ... :)

Иначе,на БТВ денес го кладоја СпортКлуб..нема никаков проблем засега...:)

Се сложувам, дека е важен успехот, ама не по било која цена...?! Јас лани не видов фудбал, го убија фудбалот и се со него... Она беше нешто најлошо шо можи да ми се деси на фудбалот... Секоја чест за успехот и мило ми е што на пр. еден Хавиер Занети, еден Пандев успееа да го направат она, но јас никогаш не би можел да навивам за онаков тим, искрено... Јас не гледав ниту еден меч од оваа ЛШ, искрено... Немаше шо да видам.... Можеби дека сме навикнати на Англиски фудбал, на најквалитетен фудбал, вооедно и навиваме за тимови кои играат моментално во Најдобрата и Најскапата Лига на светот...

Поздрав

Се сложувам, дека е важен успехот, ама не по било која цена...?! Јас лани не видов фудбал, го убија фудбалот и се со него... Она беше нешто најлошо шо можи да ми се деси на фудбалот... Секоја чест за успехот и мило ми е што на пр. еден Хавиер Занети, еден Пандев успееа да го направат она, но јас никогаш не би можел да навивам за онаков тим, искрено... Јас не гледав ниту еден меч од оваа ЛШ, искрено... Немаше шо да видам.... Можеби дека сме навикнати на Англиски фудбал, на најквалитетен фудбал, вооедно и навиваме за тимови кои играат моментално во Најдобрата и Најскапата Лига на светот...

Поздрав

Никогаш не сум рекол дека Интер играл добар фудбал(и за тоа и ги наведувам ко први затоа што ме страшно боли уште поразот од нив во ЛШ), зборувам исклучиво за успехот/

Ако дојде нејмар ке биде супер...млад играч...со јаки рефлекси ...со дрогба заедно да се вклопат ке имаме најјак напад у европа :)

А ако замине чех ...сме ја ебале мамата ...ке треба да бараме и голман..или ке ни бране некој од овие двајцата простаци шо немат веза од бранење ...но реал го имаат касиљас ...зошто па и чех да оди не ми е јасно..?

А ако замине чех ...сме ја ебале мамата ...ке треба да бараме и голман..или ке ни бране некој од овие двајцата простаци шо немат веза од бранење ...но реал го имаат касиљас ...зошто па и чех да оди не ми е јасно..?

И јас првпат слушам дека Реал биле заинтересирани за Чех, и стварно не ми е јасно што ќе им е Чех кога го имаат Касиљас. Веројатно само обични шпекулации, колку да се пунат весниците.

Поздрав

Јас не знам од каде се појави ти да коментираш и да го оспоруваш успехот на Интер за минатата сезона каде ги победи скоро сите поквалитетни екипи во фудбалска европа и заслужено ја освои тројната круна каде за арсенал е само длабок сон каде уште долго ќе сонува....Интер вака така онака оствари успех..да те потсетам освен реванш натпреварот против барселона,Интер сите други натпревари се надигруваше со противникот и му успеа со тоа бидејќи беше рамноправен....е сега не знам како можи ти да ги нарекуваш клошари а твојот тим каков е тогаш?..зарем Интер го клаваш во ниво со вила и валенсиа..тогаш Арсенал е во ниво со расинг сатандер и каљари..зарем забораваш дека Интер играше 4-5 месеци среда-сабота-среда и уморот и исцрпеноста на играчите си го направи своето па во некои натпревари Мурињо мораше да калкулира и да оди на резултат а него гаље му беше за фановите како тебе што сакаат да гледаат убав фудбал и што немаат видено трофеј не знам колку години......Интер како и да е си ги реди трофеите во витрините а фановите како тебе можат слободно да му е криво за фудбалот кој го играат и да продолжат да ги нарекуваат клошари а нивните тимови не си ги гледаат....се извинувам дечки за офф топикот но морав..

Иначе честито убедливата победа вчера....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom