Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
40330_427428493188_510768188_4792751_280508_n.jpg

:helou::wink:

37558_468094913501_613653501_6529340_3134651_n.jpg

:pos2:

:pos: Welcome to Chelsea! :pos:

Прекрасен начин за да се започне сезоната,со 6 парчиња во мрежата на Вест Бром.Ја затворивме сезоната со 8 парчиња,ја отвораме со 6 парчиња.Англискиот шампион распали.Добра игра,добра игра,задоволен сум,иако на почетокот мислев дека 1-0,2-0 и доста ќе биде,ама нашиве ем не напаѓаа толку многу,ем 6 гола.Дрогба хет - трик еден од многуте оваа сезона се надевам,ги растрти,добра партија и на Малуда и на Лампард.Ешли изигра брилијантно,а и целата одбрана на сините.Се на се добар начин за да се започне сезоната на актуелниот шампион.Од наредната недела би требало да ни се приклучи и Рамирес,а се надевам дека и Нејмар ќе го видам во синиот дрес.Мечот го гледав на Спорт Клуб со српски коментатори,кој ја има таа програма може таму да гледа.Еве ви ги головите...

http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=11228%3A-10&catid=30%3A2009-12-26-21-56-54&Itemid=59

Каков почеток на сезоната :vozbud: со ваква игра можеме да ја одбраниме титулата!!

Карло за ЕСПН :

No more signings

:(

--- надополнето ---

Пред 1 недела,резервите одиграле пријателски натпревар со резервите на Ман.Утд...за натпреварот немало никакви информации - it was behind-closed-doors.
Chelsea (4-3-3): Jamal Blackman; Billy Clifford, Michael Mancienne, Rohan Ince, Ben Sampayo (sub Toddy Kane 90); Jack Cork, Nathaniael Chalobah, Josh McEachran; Kaby (sub Milan Lalkovic 90), Fabio Borini (sub Gokhan Tore 90), Jacob Mellis.

4-1 за нашите...стрелци,2 Борини,МекЕкран и Били Клифорд.

Прекрасен начин за да се започне сезоната,со 6 парчиња во мрежата на Вест Бром.Ја затворивме сезоната со 8 парчиња,ја отвораме со 6 парчиња.Англискиот шампион распали.Добра игра,добра игра,задоволен сум,иако на почетокот мислев дека 1-0,2-0 и доста ќе биде,ама нашиве ем не напаѓаа толку многу,ем 6 гола.Дрогба хет - трик еден од многуте оваа сезона се надевам,ги растрти,добра партија и на Малуда и на Лампард.Ешли изигра брилијантно,а и целата одбрана на сините.Се на се добар начин за да се започне сезоната на актуелниот шампион.Од наредната недела би требало да ни се приклучи и Рамирес,а се надевам дека и Нејмар ќе го видам во синиот дрес.Мечот го гледав на Спорт Клуб со српски коментатори,кој ја има таа програма може таму да гледа.Еве ви ги головите...

http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=11228%3A-10&catid=30%3A2009-12-26-21-56-54&Itemid=59
Српската Спорт Клуб е феномеменоменална.:)

Дрогба секоја чест. Ви фали само уште офанзивен играч у средина барем замена за Лампрард или ново крило/крилен напаѓач и идете далеку и сезонава. :)

^ Еден CAM само...за напаѓач и крило..ги имаме Стариц,Какута..да му се дај повеќе минутажа само.

одлични голови. тој од слободен удар на дидие беше опасен.

Chelsea+v+West+Bromwich+Albion+Premier+League+6_DWUnLjXvDl.jpg

Асафа Пауел е изгледа навивач на Челзи. :)
Chelsea+v+West+Bromwich+Albion+Premier+League+K0H_asYWc54l.jpg

Chelsea+v+West+Bromwich+Albion+Premier+League+tcrH-U7QBwOl.jpg
Chelsea+v+West+Bromwich+Albion+Premier+League+IPrb4epAkKOl.jpg
The Big Boss :mist:
Chelsea+v+West+Bromwich+Albion+Premier+League+jeX6K2ZTOrel.jpg
Chelsea+v+West+Bromwich+Albion+Premier+League+KULKX-zC_p2l.jpg
Wayne Rooney....Wayne who?!?!?!?
Chelsea+v+West+Bromwich+Albion+Premier+League+dzz30k_Gp6bl.jpg
Chelsea+v+West+Bromwich+Albion+Premier+League+MSV5jqBs6ybl.jpg

Chelsea+v+West+Bromwich+Albion+Premier+League+83wQEUZ9iRBl.jpg
Chelsea+v+West+Bromwich+Albion+Premier+League+oqgR7_zut6cl.jpg

прашање то фантом икс.
што мислиш кој од младиве играчи се подготвени да бидат на клупа сезонава??
За на клупа, поспремен од мене нема. Ем младич ем спремен.
За на терен, вероватно Стуриџ само моментално, очекувам напори и од Брума, Ван Анхолт, Какута, Борини. Можеби и МекЕкран и Хачинсон.

Бонус за одигран натпревар? Ова мора да е заебанција. Калу за неговиот „настап“ денеска треба да добие бонус? Бонус се добива за успех. А успех, сите знајме шо е успех.
Војна до Абрамович? Нека го прогласат Тери за генерал.

аман бе без осет ццц :)
На Стемфорд Бриџ нема мислење, тоа мора да е правило, макар и непишано.

40330_427428493188_510768188_4792751_280508_n.jpg

:helou::wink:

37558_468094913501_613653501_6529340_3134651_n.jpg

:pos2:
Држит вода, и првата и втората.

Chelsea+v+West+Bromwich+Albion+Premier+League+6_DWUnLjXvDl.jpg

Асафа Пауел е изгледа навивач на Челзи. :)
Chelsea+v+West+Bromwich+Albion+Premier+League+K0H_asYWc54l.jpg

Chelsea+v+West+Bromwich+Albion+Premier+League+tcrH-U7QBwOl.jpg
Chelsea+v+West+Bromwich+Albion+Premier+League+IPrb4epAkKOl.jpg
The Big Boss :mist:
Chelsea+v+West+Bromwich+Albion+Premier+League+jeX6K2ZTOrel.jpg
Chelsea+v+West+Bromwich+Albion+Premier+League+KULKX-zC_p2l.jpg
Wayne Rooney....Wayne who?!?!?!?
Chelsea+v+West+Bromwich+Albion+Premier+League+dzz30k_Gp6bl.jpg
Chelsea+v+West+Bromwich+Albion+Premier+League+MSV5jqBs6ybl.jpg

Chelsea+v+West+Bromwich+Albion+Premier+League+83wQEUZ9iRBl.jpg
Chelsea+v+West+Bromwich+Albion+Premier+League+oqgR7_zut6cl.jpg
Порадо би го прифатил рускиов за шеф отколку Тери да изиграва шеф.
А која беше една плавуша во позрели години шо ја покажаа во публика, но видно надарена? Коментаторов на Спортклуб ја кажа Стресле.... или така некако, не сум сигурен како, сигурно само на С беше презимето.

За утакмицава:
Шо да очекувам од очигледно најсилната 11торка на Челзи сезонава против „јојо“-екипата? Едвај 1-0? Нормално дека очекувам минимум 5-0. Кога тој дебелиот на кој му дале костум шо го прај послаб нема мадина да пушти еден единствен млад играч (Стуриџ) на терен од почеток со десет останати сениори против „јојо“-екипата, шо да коментирам појќе? Браво, супер, јеј? Да не можеби немаше да тепаме со едно 3-0 ако играше Стуриџ место еден од напаѓачите? Млад играч најдобро би се вклопил и би созревал ако околу себе има поискусни. Шо беше проблемот денеска да се пушти ЕДЕН таков млад играч? Значи барам ЕДЕН, само ЕДЕН, чисто балансиран состав. Јас разбирам дека од една страна, Анчелоти го бира моментално најдоброто и најспремното, ама треба да има малку осет за напред, мислам дека е свесен оти нема така лесно да замини од Челзи.

alex e cver teri se vrajka vo starata forma uste mu falit tro na esien bagivreme bese povreden cestito danie pobedata i stalno vaka dagi gledame so eden zbor mnogusme jaki
Против Вест Бромвич Албион.
Дај боже половина од играва да ја имаме против Интер, Барселона, Реал Мадрид, Манчестер и тако даље.
Како и да е добро завршена работа.

Пред се, да ви честитам за убедливата и сосема заслужена победа, уствари не треба да зборувам, резултатот говори сам по себе... Честито !!

Туку, само едно прашање, кое не засега сите... Знам дека ке добијам побрзо одговор за разлика од посебниот фанклуб за тоа... Еве, ние во Битола, на Моби, т.е Телекабел ја имаме само спортклуб плус, а на неа не одат преноси или одат од некои глупави, како Сандерленд или со еден збор офф утакмици.... Тука видов дека некои ја гледале на Спорт клуб, а бидејки има спортклуб и спортклуб плус, ме интересира оние кои ја гледале и кои имаат спортклуб, на кој оператор се ? Данкешен однапред...

И уште еднаш најискрени честитки...

Спортски поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom