Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Српската Спорт Клуб е феномеменоменална.Прекрасен начин за да се започне сезоната,со 6 парчиња во мрежата на Вест Бром.Ја затворивме сезоната со 8 парчиња,ја отвораме со 6 парчиња.Англискиот шампион распали.Добра игра,добра игра,задоволен сум,иако на почетокот мислев дека 1-0,2-0 и доста ќе биде,ама нашиве ем не напаѓаа толку многу,ем 6 гола.Дрогба хет - трик еден од многуте оваа сезона се надевам,ги растрти,добра партија и на Малуда и на Лампард.Ешли изигра брилијантно,а и целата одбрана на сините.Се на се добар начин за да се започне сезоната на актуелниот шампион.Од наредната недела би требало да ни се приклучи и Рамирес,а се надевам дека и Нејмар ќе го видам во синиот дрес.Мечот го гледав на Спорт Клуб со српски коментатори,кој ја има таа програма може таму да гледа.Еве ви ги головите...
http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=11228%3A-10&catid=30%3A2009-12-26-21-56-54&Itemid=59
Прекрасен начин за да се започне сезоната,со 6 парчиња во мрежата на Вест Бром.Ја затворивме сезоната со 8 парчиња,ја отвораме со 6 парчиња.Англискиот шампион распали.Добра игра,добра игра,задоволен сум,иако на почетокот мислев дека 1-0,2-0 и доста ќе биде,ама нашиве ем не напаѓаа толку многу,ем 6 гола.Дрогба хет - трик еден од многуте оваа сезона се надевам,ги растрти,добра партија и на Малуда и на Лампард.Ешли изигра брилијантно,а и целата одбрана на сините.Се на се добар начин за да се започне сезоната на актуелниот шампион.Од наредната недела би требало да ни се приклучи и Рамирес,а се надевам дека и Нејмар ќе го видам во синиот дрес.Мечот го гледав на Спорт Клуб со српски коментатори,кој ја има таа програма може таму да гледа.Еве ви ги головите...
http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=11228%3A-10&catid=30%3A2009-12-26-21-56-54&Itemid=59
За на клупа, поспремен од мене нема. Ем младич ем спремен.прашање то фантом икс.
што мислиш кој од младиве играчи се подготвени да бидат на клупа сезонава??
Бонус за одигран натпревар? Ова мора да е заебанција. Калу за неговиот „настап“ денеска треба да добие бонус? Бонус се добива за успех. А успех, сите знајме шо е успех.
На Стемфорд Бриџ нема мислење, тоа мора да е правило, макар и непишано.аман бе без осет ццц![]()
Држит вода, и првата и втората.![]()
:helou::wink:
![]()
:pos2:
Порадо би го прифатил рускиов за шеф отколку Тери да изиграва шеф.![]()
Асафа Пауел е изгледа навивач на Челзи.
![]()
The Big Boss :mist:![]()
Wayne Rooney....Wayne who?!?!?!?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Против Вест Бромвич Албион.alex e cver teri se vrajka vo starata forma uste mu falit tro na esien bagivreme bese povreden cestito danie pobedata i stalno vaka dagi gledame so eden zbor mnogusme jaki