Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зошто, што не е јасно за црвениот? Последен играч, очи во очи со голман.

Играч кога ќе ти избега и ќе се загради пред тебе, ќе ти изнуди пенал. Грешка на одбранбениот на Челзи беше, мислам Белети...
Не е пенал затоа што воопшто нема контакт на Белети со противникот. Мајмунот сам се фрли...

Зошто, што не е јасно за црвениот? Последен играч, очи во очи со голман.

Играч кога ќе ти избега и ќе се загради пред тебе, ќе ти изнуди пенал. Грешка на одбранбениот на Челзи беше, мислам Белети...
апсолутно си во право,чим дин досуди пенал мораше да има црвен

До фановите на Челзи, ви ги памтам пцовките и навредите сега кон играчите и тренерот.........

Алал да ви е...... Да не чујам ни една честитка и радост после кога ке се земе титула....

До фановите на Челзи, ви ги памтам пцовките и навредите сега кон играчите и тренерот.........

Алал да ви е...... Да не чујам ни една честитка и радост после кога ке се земе титула....

Дај Боже да се земе...:pos2:

:pos2:

Предлагам дечково да го ставите Модератор на Хумор!

Ова не е виц на денот,виц на месецот..
Ова е виц на годината...на деценијата..

Останете ми поздравени,со Стоук се надевам на минимален пораз..ама важно добро ќе играме.

Клај ги и на потис ако сакаш. Ако исто не постапи и Дебелко сега, додуша можи пооштро, муабетите за титула ќе ги остајме за други времиња, пошто нема НИКАКВА дисциплина во играта = НИКАКВА титула.

Иосоно, те молам, проблемот е многу подлабок од вашето јадење гомна за пенал-непенал, црвен-нерцвен. Фанојве на Челзи нема да можам да ги запрам, ама ти како еден секако можиш да се повлечиш....:smir:

ОК де, ја не сум тука да провоцирам и со ништо не сум испровоцирал, само за пеналот разговараме (и тоа не со фанови од Челзи колку што гледам).

Јас се слагам со фановите на Челзи кои викаат дека пенал - не пенал, лошо игравте.

Немам никаква намера да навредам некого...

:smir:

Немој само ти да ги памтиш. После они ќе бидат лигуши, пошто ти си памтел!

ОК де, ја не сум тука да провоцирам и со ништо не сум испровоцирал, само за пеналот разговараме (и тоа не со фанови од Челзи колку што гледам).

Јас се слагам со фановите на Челзи кои викаат дека пенал - не пенал, лошо игравте.

Немам никаква намера да навредам некого...

:smir:
Нема никаква навреда, не е момент. :smir:

:pos2:

Кога по 2-3 години?:kesa:
Добро бе разбираш мунгло ти збор?

Ма ме здоболе долниов веќе ќе се нервирам за оној црнчугана Микел,индивидуалецот опасен,играчот кој што со еден потег може да реши дуел...Оној шмуглоно не знае дали се наоѓа на фудбалски меч или на бркање мушички во воздухот...Тери да не зборам за Тери веќе,крајно ме разочара...Дрогба иста приказна како и со Интер...Џулиано Курети,Балак,Ебаниот Просечко и Малуда тапи тапосани...Абрамович си седи горе во ложа кур го боли,Анчелоти си го мазни на клупа...Ако ако убаво е....Уште на тоа кога ќе се надодаде дека Есиен,Босингва,Ешли Кол и Петр Чех се отсутни доаѓаме до заклучок дека Интер мамата ќе ни ебе во Лондон,А Манчестер повторно ќе си слави титула...Ајде на здравје!!!:smir:

Сега реално чекам некоја одмерена изјава на Вилкис, пошто Анчелоти не е во состојба да се појави. Подобро е и Вилкинс да се „истури“, ама сепак не можам идеално да очекувам.
Доколку пак Анчелоти излези и „јади гомна“, тогаш можам конечно да го отерам „упичкоматерин“, пошто очигледно не е то шо мислев.

Овој смрден тим можи да успее само со тешка дисциплина. А то не е белосветската главојна во Џон Тери да ми изиграва плејмејкер, шпиц и крило. Безидејното „јурење“ е залагање? Не, тоа е срам, тоа е голем срам; смрдените начело со Анчелоти денеска го направија Челзи за потсмев, а тоа јас не можам да го проголтам.

Тери изиграваше плајмејкер, шпиц и крило кога се изгуби дисциплината и концепцијата поради мањакот од фудбалери. Неможе да има дисциплина и зрелост кога во тимот крило настапува како бек, кога нема стабилен деструктивец и кога нема голман од врвна класа кој би внел сигурност на одбраната.
Манчестер Сити не направи шанса додека Микел не ја направи глупоста за првиот гол, Хиларио да беше 10cm повисок, жива ќе ја фатеше. Играа само со Тевез во наша половина цело полувреме.
Нека даваат сега голови Калу и Стариџ, ропаци невидени, нека игра пак анчелоти 4-3-3 без ниедно крило. Можеше многу повеќе да се извлече од тимот сезонава, срам ми е што ни виси титулата во сезона со просечни Манчестер Ј, Арсенал и Ливерпул.
Имавме можнст да се закрпиме на позициите на кои бевме тенки, ама не го направивме тоа. Незнам до кого е вината, дали до Анчелоти, до Кенион или до Абрамович, ама факт е дека ќе трпиме оваа сезона уште многу поради индивидуалци во тимот.
Не барам никакво оправдување за срамниов пораз, само мислам дека не е во ред да гледаме толку негативно на она што се случи.

Тери изиграваше плајмејкер, шпиц и крило кога се изгуби дисциплината и концепцијата поради мањакот од фудбалери. Неможе да има дисциплина и зрелост кога во тимот крило настапува како бек, кога нема стабилен деструктивец и кога нема голман од врвна класа кој би внел сигурност на одбраната.
Манчестер Сити не направи шанса додека Микел не ја направи глупоста за првиот гол, Хиларио да беше 10cm повисок, жива ќе ја фатеше. Играа само со Тевез во наша половина цело полувреме.
Нека даваат сега голови Калу и Стариџ, ропаци невидени, нека игра пак анчелоти 4-3-3 без ниедно крило. Можеше многу повеќе да се извлече од тимот сезонава, срам ми е што ни виси титулата во сезона со просечни Манчестер Ј, Арсенал и Ливерпул.
Имавме можнст да се закрпиме на позициите на кои бевме тенки, ама не го направивме тоа. Незнам до кого е вината, дали до Анчелоти, до Кенион или до Абрамович, ама факт е дека ќе трпиме оваа сезона уште многу поради индивидуалци во тимот.
Не барам никакво оправдување за срамниов пораз, само мислам дека не е во ред да гледаме толку негативно на она што се случи.

Ме интересира како да гледаме на пораз на домашен терен и тоа со 4 примени голови?:nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom