Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле да си жив и здрав уште 100 години,кај го најде видеово со овој коментаторов од Арабија пукнав од смеење еј :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

И јас хахахахахахахахах:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Тие кога коментират, мислиш последен натпревар за шампион на универзумот:pos2::pos2::pos2: сигурно после одат на инфузија :pos2::pos2::pos2:

Абе гроб да нема мамата да му ја ебам:nerv:

Тоа и го зборевме пред неколку дена, мора освежување од 2-3 играчи.

Даворе ако не е Тери не по 1 по 3 гола ќе примаме.
Проблем е што со Алекс соработуваат многу подобро отколку со потрошенматеријал Карваљо :toe:

Пак ли погоди пречка будалава бе цццццццц.... Неможам да го поднесам веќе :nenene:

Бев на школо и не ја гледав утакмицава, според вашите кажувања сме имале добро 2ро полувреме, и шо е најбитно победивме со пресврт (покажавме дека имаме гз) т.е. не сме паднале на психички план и по негатива од 1:0 :smir:

П.С. Поздрав до сите наши следни противници :)
те цитирам само за болдираново
тери беше кривецот што замижа пред да ја удри топката при првиот гол
тој и фереира се виновници за раната негатива(мое мислење)
треба алекс да игра на местото на карваљо со тоа мисалм дека и рикио ќе се стегни малце и ќе се подобри кога ќе осети конкуренција
реално кажано требаше реалне резултат 3:2 за челзи ама победа си е победа без разлика на резлутатот
п.с од коментаторот разбрав декакалу немало да оди на африкански куп
вистина е ова???:salut:

Ќе видиме дали можеме без Дрогба..
Иако видовме и сами дека Челси без Есиен и Анелка не е иста екипа..
Анелка фали во нападот и тоа многу..
Пред една година да ми викаа дека Анелка би бил важен играч во Челси,ќе сум се утепал од смеење,а сеа..

abe bratce mojme i bez drogba ti so vikas ne mojme i jas imam golema doverba vo staridz i borini dobri se ne go gledase staridz ko vleze chelsea odma presvrt napraja samo kaj nego mu podavaja,drogba e mn dobar ama mojme da istrpime i bez nego dur trajt afrikanskiov kup a za esien ke ni falit ne vikam ne toj ja vodit cela sredina na chelsea toj e masinata zaedno so lampard

анелка нека се врати за нова год. и сокалу (евентуално ако не оди во африка)прва постава.мислам дека стариџ или борини исклучиво 2 полувреме да влегуваат дека така имаме повеќе свежина барем за против послабиве екипи
че биди одлично сеа да ги тепаме 5/5 ама реално 4/5 е доста задоволително:salut:

http://goal.com/en/news/1717/editor...ecial-premier-league-worst-team-of-the-season
чех избран за најлош голман во премиер лигата досега
фостер можеби беше подобар:toe:

треба алекс да игра на местото на карваљо со тоа мисалм дека и рикио ќе се стегни малце и ќе се подобри кога ќе осети конкуренција
реално кажано требаше реалне резултат 3:2 за челзи ама победа си е победа без разлика на резлутатот
Тери бар се најде себе си, бар имаше сигурност и одлучност во второто полувреме, за разлика од Карваљо, кој, да не спречеше Чех, ќе поклонеше гол за 0-2. Ама „најлошиот голман во Премиер Лигата“ спаси, веројатно нагрешка. :turn:

Калу ќе оди, односно заминати се веројатно, со Дрогба. Кој будала рекол дека нема да ој...?:raz:

Ќе видиме дали можеме без Дрогба..
Иако видовме и сами дека Челси без Есиен и Анелка не е иста екипа..
Анелка фали во нападот и тоа многу..
Пред една година да ми викаа дека Анелка би бил важен играч во Челси,ќе сум се утепал од смеење,а сеа..
Шмуљо и не беше толку важен, слободата која ја има во дијамантот го прај толку експониран. Секако, има подобри опции, со напаѓач ко Борини во напад, целосно гол-играч, ама тогаш зад напаѓачите ти треба играч од класата и калиброт на Кака. Ако зборуваме за дијамант конкретно.

http://goal.com/en/news/1717/editor...ecial-premier-league-worst-team-of-the-season
чех избран за најлош голман во премиер лигата досега
фостер можеби беше подобар:toe:
Голманот со најмногу натпревари без примен гол и голманот со најмалку примено голови - интересни констатации за „најлошиот голман“. Каде е патетиката од Стивен Џерард, или Лукаш? Карагер, Бербатов? Стварно лош натпревар на Чех е тој со Манчестер Сити, и секоја чест ако еден натпревар е репер за најлош голман.

Борини во 17 натпревари за резервите сезонава има 12 гола. Лани имал 12 гола во првите 12 натпревари за младинците/резервите комбинирано. За ваков гол-играч ќе има време за шанса во прв тим, верувам оти наскоро ќе постигни и сениорски гол, па да е здрав и жив, и појќе.

Didier Drogba: Suspended from all first team football until the Club have completed 1 first team match for 5/10/15 cautions.
http://www.thefa.com/TheFA/Disciplinary/SuspensionLists.aspx
Сепак суспензјата на Дрогба ќе помини после Ватфорд, не важи за првиот дуел кога би се вратил (најверојтано со Арсенал дома).

stvarno
jas samo na 2 gola se sekavam deka bea negova vina
protiv villa i city
ova samo ce go motivira da se trudi poveke sto znaci deka bez veza vrsat pritisok mediumive vrz nego

Мислев на 4 победи од следните 5 натпревари Чомбе :) :helou:

Чул те Бог пријателе :)

Недај Боже :nesvest:

Нека иде по можност и на припреми за светско, одма после Африканскиот куп. Само да не дојде во Лондон.

Ќе играме со Анелка - Борини/Стариџ во отсуство на Дрогба :toe:

Сеа го видов видеото што го постира Чомбе.

Иванович - златно дете, кој го донел да е жив и здрав уше 50години.

Калу - пред малку (како и секојпат досега) го критикував, гледам имаше 2-3 солидни нафрлувања (особено онаа акција за постигнување на 2риот гол) добро се заврте и шутна (за жал погоди пречка)
така да со оглед на неговите 21-22 години, можда и ќе го биде, којзнае :toe:
(ама шо е шупак шупак е)

Карваљо - за жалење.

Дрогба - од каде таа сила, шут, техника во овој човек незнам. Му симнувам капа

Фантом чера прашуваше кој ги собра на крајот на утакмицата, забележав Тери ги повикуваше сите и им мавташе со раката да дојдат.

Да се вратат Алекс, Босингва, Есиен и Анелка, не се плашам ни од Интер ни од Барса ни од никој!

Можда и во право е Анчелоти кога изјави дека нема да купува играчи (иако рака на срце ни фали некој офанзивен играч од средниот ред)
И заебано е тоа што може сепак да ни стават забрана за трансфери.:nesum:

http://www.chelseafc.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=301&Itemid=1
Читај краен пасус - заминаа Микел, Дрогба и Калу (Есиен е повреден, нормално) така да сепак не останува никој.

П.С. Да не облекол погрешна тренерка Анчелоти (фиди фото) :)

Можда и во право е Анчелоти кога изјави дека нема да купува играчи (иако рака на срце ни фали некој офанзивен играч од средниот ред)
И заебано е тоа што може сепак да ни стават забрана за трансфери.:nesum:

Ни фали и тоа како...јас би за Пјанич од Лион...

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom