Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драги мои колеги и колешки истомисленици па и остали(јас предвреме - ама нема веза :) )

Нека ви е честита новата година и искрено ви посакувам се најубаво во неа како на приватен така и на навивачки план.... нека нашиот тим не удостои со големи успеси и радости нареднава 2010-та година !!! Јас почнувам со славје - се читаме наредната година - да се надеваме бериќетна и година со радости во изобилство за нас :pehar:

П.С. И не заборавајте.... BLUE IS THE COLOUR & We Are Pride of LONDON

П.С.С Keep The BLUE Flag Flying High & ----||---- BLUE Boys On The Top Of The League :wink:

Драги мои колеги и колешки истомисленици па и остали(јас предвреме - ама нема веза :) )

Нека ви е честита новата година и искрено ви посакувам се најубаво во неа како на приватен така и на навивачки план.... нека нашиот тим не удостои со големи успеси и радости нареднава 2010-та година !!! Јас почнувам со славје - се читаме наредната година - да се надеваме бериќетна и година со радости во изобилство за нас :pehar:

П.С. И не заборавајте.... BLUE IS THE COLOUR & We Are Pride of LONDON

П.С.С Keep The BLUE Flag Flying High & ----||---- BLUE Boys On The Top Of The League :wink:

Фала друже исто и тебе...На врвот да останеме и до мај...:helou:

ова значи дека челзи ги подмири сите долгови што ги имаше претходно???
Сиот долг на Челзи беше кон Роман Абромович, на име „позајмици“. Сега голем дел од тој долг Абрамович го отпишува.

Челзи прво Хул нека го победи, знам дека за Анчелоти, ако го прашаме лично, ЛШ е натпреварување високо над сите останати, ама сепак Премиер си е Премиер. :toe:

И јас сум прво да освоиме премиер лига па после лш!!!

2 прашања :))

Ќе игра ли Дрогба против Барнли на гости и кога ќе се врати Анелка??

2 прашања :))

Ќе игра ли Дрогба против Барнли на гости и кога ќе се врати Анелка??

Не,нема да игра..до 31 е Африканскиот куп,а Анелка најверојатно ке ке врати на 16-ти со Сандерленд...

Добро може поради тоа што не навивам за Челзи мислам дека Дрогба е единствен кривец тогаш по утнаните шанси.
Дрогба промаши шо промаши ама тоа незначи дека треба судијата да не оштети :toe:
Дури и 3 пенали да сме промашиле, ако има 4 тој треба да го суди, без разлика на резултат промашени шанси и што ли не...

Џон заеби!
Да не се навраќаме на минатото и да се потсеќаме на екипи и судии кои не вредат да се спомнат дури и во најлош контест..

Ова како со отсуството на Дрогба...:helou:

Mанчестер пак имат поолеснет распоред во лигата, со ден-два повеке одмор.......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom