Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако може некој да ми одговори па исзбишете го постот. Ако тепа Челси во ЕТ или на пенали дали си рачуна натпреварот како 2 или X. Прашувам за спортска. Фала однапред

Мислам дека Х ке се рачуна...
11 на 10, со тапа одбрана, тешко. Не сум песимист, ама...

Така е.:toe:

Ццццц,ах бе,шо му требаше ова...

У курац по не знам кој пат.
Да ти ебам Блекбурнот в гз..
И балак исто.

Ако може некој да ми одговори па исзбишете го постот. Ако тепа Челси во ЕТ или на пенали дали си рачуна натпреварот како 2 или X. Прашувам за спортска. Фала однапред
X излезе.
Падна а? :pos:

Балак е, или Жирков? Ако е Жирков, да го прогласиме за трагичар барем. :toe:

Шо Балак, Жирков го соборил Хоилет

Ништо од Жирков.
Очекував многу,али излеа не го бива за кај нас..

пред малце Арсенал унаказен сеа и вие... знаев дека ќе биде тесно бидејќи и по составот се гледа дека на Анчелоти не му дошло баш до Карлингов...

пред малце Арсенал унаказен сеа и вие... знаев дека ќе биде тесно бидејќи и по составот се гледа дека на Анчелоти не му дошло баш до Карлингов...
Си кажа уште одамна дека нема да игра со фул состав за Карлинг. Како и да е, тоа не е оправдување

Не му дошло,али од едно натпреварување ќе испаднеме.
Останаа уште три.

Доколку не дајме гол во првово продолжение, рачунајте дека е изгубена. Тоа не е песимистичко гледање, еден заклучок од сите околности. :tv:

Доколку не дајме гол во првово продолжение, рачунајте дека е изгубена. Тоа не е песимистичко гледање, еден заклучок од сите околности. :tv:
Таман, нема да се мачиме на 4 и 18 Јануари за Куп, ќе си тепаме во ПЛ :)

Си кажа уште одамна дека нема да игра со фул состав за Карлинг. Како и да е, тоа не е оправдување

не е нормално но со оглед како се одвива сезоната за вас и не треба многу да се жалите што ќе испаднете од Мики Маус купов ко што го нарекуваат :tv:

Абе и Брума играл. Со оглед на опсадата од Блекбурн на голот наш, ова е уште подобро челичење за него отколку за Какута.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom