Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не стаиле в шише,у курац!
Плус со играч помалку..си ебавме матер.
Продолженија или пенали ќе се играат?

• 90+4'Blackburn corner but Drogba heads clear. Rovers regain possession but no-one can get a touch on Grella's cross.
  • 90+3' Frantic stuff at Ewood Park as Kalinic is denied a hat-trick by a superb save from Hilario. Chelsea are fighting for their lives.
Е ова веќе е за смеење. Пошто сега можам да замислам што се ќе им каже Анчеслоти. Него дај линк од твоево, ова од Челзи.ком е слабо...

Мислам дека ќе отапднеме.Нека е за убаво.
Кај нашол Просечко да се повреди бе,да му ја ебам фризурата..

Е ова веќе е за смеење. Пошто сега можам да замислам што се ќе им каже Анчеслоти. Него дај линк од твоево, ова од Челзи.ком е слабо...
Нема многу за критикување сега, ем преморени се, ем уште 30 минути игра. Веројатно утре.

Чекај бе Даворе не биди таков....Биди малку оптимист...

Ако може некој да ми одговори па исзбишете го постот. Ако тепа Челси во ЕТ или на пенали дали си рачуна натпреварот како 2 или X. Прашувам за спортска. Фала однапред

• 72' Problems for Chelsea as Kalou limps off for treatment. The Blues have made all their substitutions so if Kalou can't carry on they'll have to play out the final 20 minutes with ten men.

• 77' Kalou is still off the pitch and Blackburn are trying to take advantage. They're happy to keep the ball on the edge of the Chelsea box and wait for the breakthrough.

Ако може некој да ми одговори па исзбишете го постот. Ако тепа Челси во ЕТ или на пенали дали си рачуна натпреварот како 2 или X. Прашувам за спортска. Фала однапред
Мислам дека Х. Не сум по кладилниците, ама по она што имам слушано, така ќе да е.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom