Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
abe drogba koga igrame so arsenal ako dava golovi dava najmalku po 2 :D

abe koga igrame so arsenal drogba koga dava golovi najmalku po dva dava:)

Da go ebam, izgleda ke ispadne na mojto deka ne gubeme derbi natprevar ovaa sezona! Totenhem, Liverpul, Manchester United, sega i Arsenal, drugio vikend i Manchester City ke go rokneme, i titulata si e kaj nas :) Pozdrav drugovi i drugarici!

Луѓе сега ми текна нешто. Дали ја приметивте фацата на Дрогба кога го даде голот од слободен. Како да си викаше или ќе влезе оваа во гол или после уткамицава ќе убијам некого:vozbud:

Охооо нек е со среќа победава и нек се множа :)
Сите три утакмице добиени со гигантите..
Најповеќе ми се допадна вториот гол на Дрогба..ЗВЕР е човеков мајке ми..
И сеа наредна со Сити..тврда утакмица ќе биде али сепак ќе издвојувамо победа!

Мислам дека не сакаше да го направи Дрогба она што испадна при првиот гол. За вториот, да не ја чепнеше Вермален, ќе имаше хет-трик за Дрогба. За третиот :|

точно е дека не сакаше во аголот да шутира, но тој си направи она што му доликува на еден врвен стрелец, да ја впери рутинирано топката кон голот........... и голманот да не ја фати........:toe:

епа по се изгледа се заебавте шо го избркавте Карло :smir:
Не го избркавме,циклусот на анчлоти заврши...Милан почна нова ера..Анч дојде во Челзи и Челзи почна нова ера..далеку успешна и чекори кон титули...и осекам дека оваа ЛШ ке ви припадне токму вам...(памтете што сум рекол)

Не го избркавме,циклусот на анчлоти заврши...Милан почна нова ера..Анч дојде во Челзи и Челзи почна нова ера..далеку успешна и чекори кон титули...и осекам дека оваа ЛШ ке ви припадне токму вам...(памтете што сум рекол)

Бог те чул брат... поззз

Сеа доаѓам дома, па и тука да и се израдувам на победата. :vozbud:
Фантастично, голема победа, верував дека ќе ги добиеме, ама ова беше убедливо и со стил :). Дрогба продолжува со лудата форма, само така, ајде следен е Сити :).

Момци ајде да ви се пофалам, денеска ми е роденден, и се надевав на ваков подарок од играчите. Мило ми е шо играме се подобро и посигурно, се надевам за именденот ќе ми дадат ваков сличен поклон (некоја титуличка на пример) :)

Нека ни е честито победата, да ни се множат ваквите слатки победи.

Поздрав

Момци ајде да ви се пофалам, денеска ми е роденден, и се надевав на ваков подарок од играчите. Мило ми е шо играме се подобро и посигурно, се надевам за именденот ќе ми дадат ваков сличен поклон (некоја титуличка на пример) :)

Поздрав

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН брат, и се најубаво... И имаше ептен добар поклон од играчите.

Поздрав
Брат ај среќен роденден остај што наиваме за Челзи заедно туку и на ист ден сме родени хехех и мене ми е роденден и ова е добар подарок од Челзи:vozbud:

Брат ај среќен роденден остај што наиваме за Челзи заедно туку и на ист ден сме родени хехех и мене ми е роденден и ова е добар подарок од Челзи:vozbud:
хаха... Епа ај брат и тебе СРЕЌЕН РОДЕНДЕН...

Да но ние пак имаме повеќе искуство во натпреварите против ливерпул и така иде :smir:

Да, но оваа екипа на Манчестер Јунајтед има големо искуство во освојување на ПЛ, а овој тим на Арсенал не е сеуште созреан за такво нешто :toe:

BTW: Нека ви е честита победата, но јас сеуште стојам на фактот дека формата ќе ви опадне и дека ќе изгубите драгоцени бодови кога највеќе ќе е потребно... и дека битката за титулата ќе се води до самиот крај помеѓу Челзи и Манчестер Јунајтед (не е провокација) :smir:

Спортски поздрав :smir:

П.С. Среќен Роденден на John Galt и на dj exit

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom