Со Мур бевме потапа, барем според мене. Нешто налик што му се случува на Интер последниве неколку натпревари.
Мурињо е тапа со почит се тоа што направи за нас за Челзи али мислам дека Карло е бољи барем така се покажа...
Карло еден ден ќе се проба и во Шпанија, поточно Реал :wink:
ни со Жозе Челзи никогаш немал волку добар скор по 14 одиграни кола.
Ова е глупа споредба. Секоја чест за Мурињо, бидна шо бидна, доста успешно. Друго време, други работи. Мурињо отиде во историјата, финито, конец. Анчелоти е сосема друга тенекија. Единствено мерило меѓу нив двајца би биле евентуалните (не)успеси, за што исто така е рано да се зборува, со оглед на тоа колку кратко е дојден Анчелоти.
Одлични се двајцата, но Анчелоти ми делува постабилен, се надевам најмалку три години да остани (иако тој се надева на 20 :icon_mrgr).
Да, но оваа екипа на Манчестер Јунајтед има големо искуство во освојување на ПЛ, а овој тим на Арсенал не е сеуште созреан за такво нешто
BTW: Нека ви е честита победата,
но јас сеуште стојам на фактот дека формата ќе ви опадне и дека ќе изгубите драгоцени бодови кога највеќе ќе е потребно... и дека битката за титулата ќе се води до самиот крај помеѓу Челзи и Манчестер Јунајтед (не е провокација) :smir:
Спортски поздрав :smir:
П.С. Среќен Роденден на John Galt и на dj exit
Ти стоиш на тој т.н. „факт“ бидејќи само со такво сценарио Манчестер Јунајтед би се вратил на врвот. Тоа е единствен факт овде. Ова твоево е релативно, и само твоја желба.
П.С.: Нема период кога бодовите се „најдрагоцени“, сите бодој се важни, од натпревар во натпревар.:smir:
Обично од куповиве ги даваа на МТВ, али незнам дали ќе даваат и утре и задутре.Немаат програма на страната
Во петочна Антена мислам видов, ама Тотенхем - Јунајтед, и Сити - Арсенал. Тие дуели ни оддалеку не се интересни за нас. :smir:
Со Болтон даваа на МРТ, сега ќе видиме дали ќе има пак.
- Дебиил од навивач на Арсенал фрлил со камера по Лампард, ко изведуваше корнер, се сеќавате. Јас мислев мобилен, испадна камера било.
- Зошто Челзи драстично е подобар во дуелите со „големите“ во однос на лани...
http://www.mindroom.com/detailinside.php?id=0