Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav drugovi i drugarici!
Мислам дека не сакаше да го направи Дрогба она што испадна при првиот гол. За вториот, да не ја чепнеше Вермален, ќе имаше хет-трик за Дрогба. За третиот :|

Не го избркавме,циклусот на анчлоти заврши...Милан почна нова ера..Анч дојде во Челзи и Челзи почна нова ера..далеку успешна и чекори кон титули...и осекам дека оваа ЛШ ке ви припадне токму вам...(памтете што сум рекол)епа по се изгледа се заебавте шо го избркавте Карло :smir:
Не го избркавме,циклусот на анчлоти заврши...Милан почна нова ера..Анч дојде во Челзи и Челзи почна нова ера..далеку успешна и чекори кон титули...и осекам дека оваа ЛШ ке ви припадне токму вам...(памтете што сум рекол)

Момци ајде да ви се пофалам, денеска ми е роденден, и се надевав на ваков подарок од играчите. Мило ми е шо играме се подобро и посигурно, се надевам за именденот ќе ми дадат ваков сличен поклон (некоја титуличка на пример)
Нека ни е честито победата, да ни се множат ваквите слатки победи.
Поздрав
Фала ВанеСРЕЌЕН РОДЕНДЕН брат, и се најубаво... И имаше ептен добар поклон од играчите.

:back:Брат ај среќен роденден остај што наиваме за Челзи заедно туку и на ист ден сме родени хехех и мене ми е роденден и ова е добар подарок од ЧелзиМомци ајде да ви се пофалам, денеска ми е роденден, и се надевав на ваков подарок од играчите. Мило ми е шо играме се подобро и посигурно, се надевам за именденот ќе ми дадат ваков сличен поклон (некоја титуличка на пример)
Нека ни е честито победата, да ни се множат ваквите слатки победи.
Поздрав

хаха... Епа ај брат и тебе СРЕЌЕН РОДЕНДЕН...Брат ај среќен роденден остај што наиваме за Челзи заедно туку и на ист ден сме родени хехех и мене ми е роденден и ова е добар подарок од Челзи![]()
Да но ние пак имаме повеќе искуство во натпреварите против ливерпул и така иде :smir: