Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Џон Микел Оби и Џо Кол, ау, ќе има живци кинење. Заедно со рековалесцентот Лампард.

Eсиен ќе игра на местото на Балак, а Микел ќе се врати дефанзивен 'мидфилдер'

Ќе биде интересно со Џо во средината...А и на местото на Микел го очекував Деко или Балак, но нема везе. Одиме на ПОБЕДА!

Напред Челзи очекуваме победа ,полеснои ке биде без Ван Перси
:челзијаш3::челзијаш3::челзијаш3:

Според мене ова е најдобриот состав досега.Џо Кол прв пат како стартер.Есиен офанзивен,Микел во средина со подршка на дефанзивците.Ќе биде интересно.Не очекувам мн голови.Сепак е градско дерби.Очекувам гол од Есиен од едно 20-25 метри :)

Според мене ова е најдобриот состав досега.Џо Кол прв пат како стартер.Есиен офанзивен,Микел во средина со подршка на дефанзивците.Ќе биде интересно.Не очекувам мн голови.Сепак е градско дерби.Очекувам гол од Есиен од едно 20-25 метри :)
Можи да „запали“, но според мене, Оби Микел и Џо Кол моментално не се спремни за највисоко темпо, кое денеска ќе го има. Од друга страна, можеби ни Балак не е спремен. Да видиме...:toe:

http://zulu.mk/live/sitel проверив и прееска немаше има емисија wtF
За 10-15 минути провери.

Дечки одам пред ТВ :tv:

Со среќа и да победиме...

:chelseafan::chelseafan::chelseafan::chelseafan:

Можи да „запали“, но според мене, Оби Микел и Џо Кол моментално не се спремни за највисоко темпо, кое денеска ќе го има. Од друга страна, можеби ни Балак не е спремен. Да видиме...:toe:

Можда не се спремни али Џо е жеден за игра. Така да може да се очекува многу денес од него.:smir:

Ајде момци, со среќа, па да славиме за отприлика 2 часа!

Капчето на Анчелоти:pos2:

јеееее 0-1
браво Дрогба ајде уште некој гол докрајчете ги педерчињата
јееее 0-2 ајде ајде уште некој гол :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom