Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Озбилно утре очакувам добар натпревар, иако мислам дека Анчелоти ке проба да ја умртви играта и да игра на резултат 0-0 или пак ако се даде еден гол од ваша страна ке игра само на тој да заврши 0-1 ! Но, мислам дека дечките ке бидат мотивирани, и ке бараат победа за РвП кој ке го нема на утрешниот наптревар и вооедно до крајот на сезоната ! Како и да е, нека победи подобриот и посрекниот !

Спортски поздрав !

Озбилно утре очакувам добар натпревар, иако мислам дека Анчелоти ке проба да ја умртви играта и да игра на резултат 0-0 или пак ако се даде еден гол од ваша страна ке игра само на тој да заврши 0-1 ! Но, мислам дека дечките ке бидат мотивирани, и ке бараат победа за РвП кој ке го нема на утрешниот наптревар и вооедно до крајот на сезоната ! Како и да е, нека победи подобриот и посрекниот !

Спортски поздрав !

Такоџе :smir:

250.000фунти неделно? Абе ај не заебавај!!!

Освен ако дојде за 20м

Дрогба: Да ги добиеме сите натпревари до нашето заминување! (на купот нивни)

Едвај чекам да почни натпреварот, колку сакам да се повтори резултато од лани :vozbud::vozbud:

Конечно дојде неделата...
Па, денес очекувам интересен меч и без разлика што играме на гостински терен некако сум многу сигурен дека ќе победиме.
п.с. Анелка ќе постигне гол...:vozbud:

Видете ѓи знамињата на почетокот.

рибери мн се повредува, не е за во челзи. агуеро ми стои ко труп.
хулк е добра опција. пато ако можат да го донесат, одлично.

јас иначе би сакал роналдо да дојде во челзи. ама правиот роналдо, не оној плачкото

Конечно дојде неделата...
Па, денес очекувам интересен меч и без разлика што играме на гостински терен некако сум многу сигурен дека ќе победиме.
п.с. Анелка ќе постигне гол...:vozbud:

Видете ѓи знамињата на почетокот.

Одлично видео, спремни сме за Арсенал :smir:

Спарки!!! :pos2::pos2::pos2:
Хехехехехехе :pos2:

рибери мн се повредува, не е за во челзи. агуеро ми стои ко труп.
хулк е добра опција. пато ако можат да го донесат, одлично.

јас иначе би сакал роналдо да дојде во челзи. ама правиот роналдо, не оној плачкото
И јас од поодамна зборам за Хулк, ама Роналдо не.
Многу го поштуем човекот и еден од најомилените играчи на сите времиња ми е (пошо ко мал навивав за Реал Мадрид) али...не.
Помина неговото време, факт е дека годините кај него го направија своето, а и има проблеми со пекумерна тежина.
Добро му е у Бразил :smir:

Инаку после очекувам победа, можда не убедлива со демолирање на противникот, но рутинска да.

Поздрав. Среќно :helou:

Лампард ќе им даде гол..редно е.
И мислам дека ќе извадиме поволен резултат.

hulk,pato i aguero jas koga bi biral bi biral za hulk a moze i hulk i pato da gi donesat zaedno:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom