F
fantomX
Гостин
Да видам кој можи да ми кажи зошто ова не е најочајниот состав гледано за квалитетот на играчите од доаѓањето на Абрамович до ден денешен? Три порази до 14 ноември! Само во лигата то. Ало бе?! И со тие помочани младинци, на чело со тој ваш смрден МекЕки кој ќе заиграл за до21 уште поникаквата англиска репрезентација во вторник, Фереира има предност и пред Брума и пред Ван Анхолт! Бурено на клупа шо седи одамна тврдам дека не знај шо прај, од почетоков на сезонава тврдам дека е изгубен , кога против едни ВБА дома не можеше да пушти еден единтвен млад играч од почеток! Шо е големата трагедија? Шо и е во право шо не пушта младинци, не ги бидува! А и покрај то шо е во право за тоа дека младинците се неспособни, не гледа дека системот 4-3-3 е целосно промашен без Лампард-тип на играч. Значи, да сумирам, во право е дека имаме неспособни млади играчи, а целсоно е изгубен при поставувањето на сениорите. Ова е страшно. Во целосн о негативна смисла.
Ај сега некој да пиши дека ќе освојме ЛШ, оти сме многу јаки. Да ми олесни на душава чисто.
--- надополнето ---
Едит: 0-2 во меѓувреме, а? Ако во едно нешто 100% ме бива за овие....., ај да не ги наречам така, то е да осетам кога се во длабок очај, длабока дупка од која не се способни да се вратат. Така прекинав и против Ливепрул да следам, така и сега.
Ај сега некој да пиши дека ќе освојме ЛШ, оти сме многу јаки. Да ми олесни на душава чисто.
--- надополнето ---
Едит: 0-2 во меѓувреме, а? Ако во едно нешто 100% ме бива за овие....., ај да не ги наречам така, то е да осетам кога се во длабок очај, длабока дупка од која не се способни да се вратат. Така прекинав и против Ливепрул да следам, така и сега.