Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да видам кој можи да ми кажи зошто ова не е најочајниот состав гледано за квалитетот на играчите од доаѓањето на Абрамович до ден денешен? Три порази до 14 ноември! Само во лигата то. Ало бе?! И со тие помочани младинци, на чело со тој ваш смрден МекЕки кој ќе заиграл за до21 уште поникаквата англиска репрезентација во вторник, Фереира има предност и пред Брума и пред Ван Анхолт! Бурено на клупа шо седи одамна тврдам дека не знај шо прај, од почетоков на сезонава тврдам дека е изгубен , кога против едни ВБА дома не можеше да пушти еден единтвен млад играч од почеток! Шо е големата трагедија? Шо и е во право шо не пушта младинци, не ги бидува! А и покрај то шо е во право за тоа дека младинците се неспособни, не гледа дека системот 4-3-3 е целосно промашен без Лампард-тип на играч. Значи, да сумирам, во право е дека имаме неспособни млади играчи, а целсоно е изгубен при поставувањето на сениорите. Ова е страшно. Во целосн о негативна смисла.
Ај сега некој да пиши дека ќе освојме ЛШ, оти сме многу јаки. Да ми олесни на душава чисто.

--- надополнето ---

Едит: 0-2 во меѓувреме, а? Ако во едно нешто 100% ме бива за овие....., ај да не ги наречам така, то е да осетам кога се во длабок очај, длабока дупка од која не се способни да се вратат. Така прекинав и против Ливепрул да следам, така и сега.

Ако освоиме воопшто нешто ја ќе бидам и повеќе од задоволен...

--- надополнето ---

Ај да видиме сеа МекЕран шо ќе успее да направи..

Досега најслаб меч на Челзи во последниве 2-3 години :toe:

WTF Лампард пуштил брада :nesvest:

Да,Стефан тоа е една од најдобрите работи на мечов,битно е дека пуштил брада.
Не е битен резултатот,сосмрдената игра и све останато.
Ја мислам дека дебелиов треба да почне да се пакува,зошто мислам дека 5-6 место не ни бега.

Да...Како лани коментаторот на Алфа што кажа за Дани Алвеш дека бегал од часови кога вежбале Центаршутеви....така и за Жирков важи сега ова :)

Fantom или кој и да е, банирајте ме на месец ако сакате, ама мора да искажам некои работи на овај начин, пак. И така нема шо појќе да зборувам за то како стојат работиве моментално. Во некои други, поиннакви прилики, можеби...

Соблекувалната на Челзи по натпреваров, заедно со Тери и Лампард внатре, ко капитени. Алекс можи на врата да стој. А со ова можам да претставам како го замислувам и Бордот на Челзи моментално, не само соблекувалната.

block11%20corpses.jpg

http://greatersurbiton.files.wordpress.com/2010/02/auschwitz.jpg
auschwitz.jpg

Благодарам за вниманието.

^
Да, фантомХ потполно си у право, ова е очајнички, полоша игра немам видено..
Еден Сандерленд да не тепа 2-0, срамота, баш ме интересира што ќе каже дебељакот после наптреваров, да му е*** се неписмено..
Колку не знае да постави формација и играчи тоа е за срамота, толку да се нема доверба во младите играчи, вистина потченувачки е.

Почнавме и акции за гол да им праиме,БРАВО БРАВО..Жив срам 0-3..со среќа нека ни е..

сега фантом се надевам дека свати што значи тери во челзи

п.с. која асистенција на кол

Шо пиле, докажи се, да ти објаснам ако не ти е јасно?

Без нервоза шефе, веруј и јас сум исфрустриран... големи пари ми отидоа поради тоа што овој Кол незнае од чива игра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom