Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја па кутриот мислев оти само Тери и Дрогба се проблем за ЛШ, ко работата да ти била таква дека проблемите и пречките се секој ден се побројни. Сега тие се викаат и Рамиреш, Анчелоти, Жирков, Анелка....

Значи сварно по ова незнам шо да речам!!!
БРУКААА!!!
Брука од страна на играчите (они се најмалце виновни, не се роботи да играат 60 утакмици во сезона без да се одморат), Брука од страна на дебелиот (најголема), Брука од страна на целата управа на челси (за нивната работа сум најмаце стручен да кажам нешто, али се гледа дека нешто смрди)!!!

Имам тема за нова колумна, кој по се изгледа ќе ми одземи доста време, и ќе биде навистина обемна. ЗОШТО ОВА НЕ Е СИВИЛО, ОВА Е ЦРНИЛО!!!

Со оние играчи лани освои што освои,фала му на тоа,мада и без тренер ќе го освоевме.
Сега мислам дека му помина времето,и може да се пакува.
Со него заедно и неколку играчи..
Уклучувам лајвскор сега,и гледам ЧЕЛЗИ-Сандерленд 0-3.
Ова е дното.

Јас немам сила веќе да добивам нервни сломови за снобови кои земаат плата што не ја заслужуваат.

Фереира во одбрана го ставил наместо да го стави Брума..
Анелка од врапче да не беше посран врз главата?

Би рекол страшно, но страшно е мал збор . .

не е проблемот до анчелоти проблемот е во управата со 15 играчи не се зима титула а па уште помалку двојна или тројна

само не ми е јасно ако немаме пари зошто не им ги продолживме договоорите на кол балак деко и што моравме да купиме играч од 20м. кога можевме да купиме 3 за тие пари

сега го свакам мурињо кога кажа еднаш поодамна дека управата во челзи треба да се смени од корен у право бил човекот

После ова осеќам дека Романчо е многу лут и ќе лета нечија глава.
Ја би на пола тим и цела управа.

Одбраната во минус средината 0 и нападот во минус.
Во последните 3 натпревари е даден 1 гол а се примени 5 гола,
тоа е скорот на бранителот на тутулата во ПЛ и моментален лидер на табелата
:kesa:
Секоја контра, секој напад на Сандерлент беше потенцијална закана за гол.
Сите играчи беа изгубени во просторот, не направија ниту една асолна шанса а и можеме да бидеме задоволни што беше само 0-3.
Со еден збор трагикомично!

Фереира во одбрана го ставил наместо да го стави Брума..
Анелка од врапче да не беше посран врз главата?
другар брума се на се има изиграно максимум 15 мин за челзи и со кое право да го става пред фереира

Искрено ја сум задоволен што не им вратија на кретените за лани и не им закачија 7 гола,ама озбилно.

Ме интересира што ќе изјави дебелиот идиот на прес,за утакмицава.
Да видиме дали ќе ја бара вината за поразот поради повредените или поради тоа што не заебал судијата.

ова сега што ќе го напишам не е провокација ни малку :) после киксот на Манчестер вчера знаев, уствари бев 100% сигурен дека денес Челзи нема да тепа.. убаво напиша еден член 6 бодови предност во однос на Манчестер се многу во оваа почетна фаза од првенствово.... мислев дека нерешено и тие ќе изиграат ама не испадна така :) иначе: Phil Bardsley (ex Manchester United player), Kieran Richardson (ex Manchester United player), Jordan Henderson (future Manchester United player :) ), Danny Welbeck (on loan from Manchester United) and Steve Bruce (ex Manchester United player).. победа на Сандрленд со зачин од Манчестер Јунајтед :)

ова сега што ќе го напишам не е провокација ни малку :) после киксот на Манчестер вчера знаев, уствари бев 100% сигурен дека денес Челзи нема да тепа.. убаво напиша еден член 6 бодови предност во однос на Манчестер се многу во оваа почетна фаза од првенствово.... мислев дека нерешено и тие ќе изиграат ама не испадна така :) иначе: Phil Bardsley (ex Manchester United player), Kieran Richardson (ex Manchester United player), Jordan Henderson (future Manchester United player :) ), Danny Welbeck (on loan from Manchester United) and Steve Bruce (ex Manchester United player).. победа на Сандрленд со зачин од Манчестер Јунајтед :)
Членот барем си кажа дека тоа го мислел пошто смета дека исклучиво бизнис е во прашање и затоа Челзи „не можи“ да оди на +6 (шо и не е голема разлика реално гледано). Тој, ко шо рековме, си кажа. Сега ти кажи, зошто според тебе 6 бода предност се многу?

не е проблемот до анчелоти проблемот е во управата со 15 играчи не се зима титула а па уште помалку двојна или тројна

само не ми е јасно ако немаме пари зошто не им ги продолживме договоорите на кол балак деко и што моравме да купиме играч од 20м. кога можевме да купиме 3 за тие пари

сега го свакам мурињо кога кажа еднаш поодамна дека управата во челзи треба да се смени од корен у право бил човекот

Според мене Мурињо скоро секогаш е во право! Човекот не заобиколува, него дирекно го испукува влице она шо сака да го каже! Затоа е и она што е- СПЕЦИЕАЛНИОТ!!!

Ај бе смирете се што се нервирате..гледате дека немаат што да прават па ајде да сереме малце..Нека ги тепаат прво они ВБА па после нека зборат..Пак сме први и ова веќе да не се повтори!!

Убаво рече ФантомХ,ама кој да му верува на човекот.(Магла је свуда око нас.)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom