Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
хаха па се зафркавав малку,сепак имаш право за Карло не е до толку сепак тој ги на еден вид измисли Кака и Пато кои се многу јаки фудбалери да се надеваме дека ќе најде некој талент ко нив

хаха па се зафркавав малку,сепак имаш право за Карло не е до толку сепак тој ги на еден вид измисли Кака и Пато кои се многу јаки фудбалери да се надеваме дека ќе најде некој талент ко нив
Не ги измисли, уствари и јас бев буквално запрепастен ко прочитав негова изјава дека баш и не го знаел кој е Кака, се дур не дошол во Милано. Пато и Кака се откритија на Леонардо, кој мораше од скаут да стани тренер, како најефтина опција на Берлускони.
Анчелоти е само тренер, не е менаџер, тој нема ни во Челзи да бара играчи, да гледа, да одбира. Френк Арнесен ја имаа таа задача (за среќа или за жал, се уште е нејасно за мене), Анчелоти само ќе треба да бара максимум од тој играч, каде, како да игра. Исто и Демикелис, другарчето негово, кој ќе треба да открива кој е максимумот на еден играч. Можеби некој ќе игра до 40 години, некој до 33 само, на пример.

шо зборвиш бе... ајјјј ако не ми кажеше јас ќе мислев дека Карло ги откри

шо зборвиш бе... ајјјј ако не ми кажеше јас ќе мислев дека Карло ги откри
Од неговата книга за Кака...
'All that was missing was his satchel with his books and his snack. Oh my God, we have brought a university student! Kaka didn't have anything of a Brazilian footballer. He reminded me of a Jehovah Witness!'
Можеби не е за откривање таленти, ама за нивна експлозија (секако, ако се самите тие заинтересирани за такво нешто, тој сигурно никого не моли) под негово менторство, очигледно го бива.

типувам на Челзи утре, иако игра со крајно незгодниот Атлетико сепак они се во криза... со евентуална победа иако не теоретски Челзи иде даље!
Карло ќе ги опраи работите

типувам на Челзи утре, иако игра со крајно незгодниот Атлетико сепак они се во криза... со евентуална победа иако не теоретски Челзи иде даље!
Карло ќе ги опраи работите
Идеме на победа утре и на ништо друго...Атлетико е во голема криза,загубија од порто минатото коло во ЛШ со 2-0,загубија 3-0 од осасуна,па така да мислам ќе бидат столчени утре од нас...:vozbud:Очекувам победа утре,и тоа прилично висока победа....

по кабловскава никаде нема да ја даваат Челзи-Атлетико М. така?

Ајде нека ние со среќа вечер!!Се освен победа би било катастрофа..!
И како што гледам дека ќе ја нема утакмицава на канал 5+,али може ќе ја даваа на супер спорт..

Ја мислам дека ќе не даваат на 5+ ...

Ајде нека ние со среќа вечер!!Се освен победа би било катастрофа..!
И како што гледам дека ќе ја нема утакмицава на канал 5+,али може ќе ја даваа на супер спорт..

која е оваа??? Кај мене ја нема Македонска е или странска?

Значи сто посто сме на 5+ вечерва. Кажаа на вести сега :vozbud:

Челзи сигурно ќе победи вечерва со Атетико кој е во слаба форма.

НАПРЕД СИНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:olee::olee::olee::olee:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom