Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе се видиме во мај и ќе ви пишам тогаш во вашиот фан клуб. :helou:
Ќе ни честиташ за освојувањето на титулата нели? :icon_lol:

Иначе Боби смеј им се ти друже..ама у наш фан клуб.:)..Или пак на профили или на МСН:smir:

Атлетико Мадрид изгуби од осасуна 3-0...Тоа што значи???Тоа значи на Стемфорд ќе ги срушиме :vozbud:

Значи и покрај се ќе кажам едно нешто..
Атлетико има да го изеде дебело од нас..има да го попие и те како..
Не дека губат од Осасуна..едноставно и тие а и Блекбурн ќе платат заради поразот од Астон Вила..

Не, не го згрешив. Точно знам што и каде пишувам. Само да ве прашам нешто и искрено да ми одговорите:
Што очекувате од фановите на противничките клубови (посебно ривалите за титулата) кога вашиот тим губи, а нивниот (во случајот-мојов) победува и ве престигнува на табелата? Дали моето “ракоплескање“ не е една сосема природна и очекувана реакција. Што сакате, можеби да тагувам заедно со вас? Тоа е убавината на ривалството во фудбалот. Да се смееш на поразите на противникот, но и тие да се смеат на поразите на твојот тим. Сигурно имате другари, роднини и пријатели кои не навиваат за вашиот тим или уште полошо навиваат за најголемиот ваш ривал. И што? Нема ли другиот ден кога ќе се сретнете да ве зафркаваат и слично. А потоа по недела-две се случува обратната ситуација и вие им го правите истото. Може некој да ги забрани? НЕ! Може некој вас да ве забрани? НЕ! Бидете малце ведри и расположени мајка му! Па не сте вие сопственик на клубот или акционер па да ве боли толку после секој пораз оти ви се намалува добивката и слично. Ако толку не сакате некој ривал да ви пишува во фан-клубот нека направат админите да се влегува преку username и password и завршена работа. Сами ќе си славите кога ќе победувате и сами ќе си тажите кога ќе губите.

П.С. И мене не ми беше сеедно што Челзи загуби пошто ја имав 2 и ме заеба за 1000 ден., али утешна награда ми е што Манчестер победи па испаѓа дека 50 ден. што ги платив беа за Манчестер да се искачи на првото место. Зарем вас ви е подобро да добиете 1000 ден. или вашиот тим да се искачи на првото место на табелата, а не е ни пола од сезоната со уште многу натпревари до крајот?

Ајде :helou: и среќно понатаму. Верувам дека до крај и ние и вие ќе се бориме за титулата пошто Арсенал и Ливерпул не ги сметам за конкуренција. Па подобриот нека победи и НЕКА ГО ЗАЕБАВА ДРУГИОТ!
Колку само дечково сака да биде интересен :):) страшна работа до која мера отиде да се исналупа глупости.

Дај утешетего со нешто, да скине бол из срца :)

Нема утеха за него!
Штом става на спортска,главен конкурен за титула да победи,дефинитивно не е саглам..боље нека навиа за Ливерпул,може некое балонче да му дадат,вака нема ќар.

треба да ви е јаснао дека лига на шампиони и домшните првенства се две различни нешта (пр.црно и бело),немора да значи ако не му иде во домашното првенство дека мора да губи и во лш,сепак не се опуштајте атлетико мадрид е екипа со инзворедни индивидуалци,така да можат да извадат некој нерешен резултат , што баш мене и нема да ме чуди затоа што челзи ја нема достигнато врвната форма!!!

Нема утеха за него!
Штом става на спортска,главен конкурен за титула да победи,дефинитивно не е саглам..боље нека навиа за Ливерпул,може некое балонче да му дадат,вака нема ќар.
Зборува типот кој лани го имаше ова мислење коа се падна Ливерпул на Челзи...
Да ти ебам ЛШ в газот...Ова више е досадно ми се скурчи..Секоја година играме..све мислам дека почна да се мести и во ЛШ,и полека но сигурно се губи убавината на фудбалот.Ти ебам Платини и Уефа!Најтежок противник ни се падна..90 проценти сме веќе однапред отпаднати!
Немој да кудиш други, посебно ако и ти не си далеку од нив. ;)

треба да ви е јаснао дека лига на шампиони и домшните првенства се две различни нешта (пр.црно и бело),немора да значи ако не му иде во домашното првенство дека мора да губи и во лш,сепак не се опуштајте атлетико мадрид е екипа со инзворедни индивидуалци,така да можат да извадат некој нерешен резултат , што баш мене и нема да ме чуди затоа што челзи ја нема достигнато врвната форма!!!

абе сето ова ти е во ред ама на Атлетико годинава не му оди ни во лш ни во премиера не ги отпишувам скроз на мечот против Челзи ама мислам после поразот со Астон Вила ќе се освестат играчите посебно дефанзивата па ќе славиме победа

Ke me primite li i mene tuka i da se pofalam mozebi eden od retkite tuka koj imah prilika da gi gledam CHELSEA na Stamford Brigde na 16.03.07 protiv Sheffield Utd,mnogo jaka atmosfera,tava treba da se dozivee,prosto e neopislivo,osobeno koga Chelsea ke dadat gol
p.s ima mnogo golem club shop vo sostav na stadionot,raj za site ljubiteli na FC Chelsea

Ke me primite li i mene tuka i da se pofalam mozebi eden od retkite tuka koj imah prilika da gi gledam CHELSEA na Stamford Brigde na 16.03.07 protiv Sheffield Utd,mnogo jaka atmosfera,tava treba da se dozivee,prosto e neopislivo,osobeno koga Chelsea ke dadat gol
p.s ima mnogo golem club shop vo sostav na stadionot,raj za site ljubiteli na FC Chelsea

а ти навивач на Челзи си? а освен на стемфорд си бил на друг стадион

а ти навивач на Челзи си? а освен на стемфорд си бил на друг стадион
navivac,potocno FAN,osven na balkanskite, nih ne gi ni brojam,da,vo London imah prilika da gi posetam pogolemite stadioni,imah prilika Chelsea da gi gledam i vo Sofia na natprevarot protiv Levski,mos e trebalo nekoj od vas da ode do Sf da gi gleda,poblisku koj znae dali ke dovagat nekoj pat...

Ке те примиме нормално.Добредојде и биди активен.:helou::smir:

Карваљо: Ќе им се вратиме на победите веќе од среда

navivac,potocno FAN,osven na balkanskite, nih ne gi ni brojam,da,vo London imah prilika da gi posetam pogolemite stadioni,imah prilika Chelsea da gi gledam i vo Sofia na natprevarot protiv Levski,mos e trebalo nekoj od vas da ode do Sf da gi gleda,poblisku koj znae dali ke dovagat nekoj pat...

епа добре дојде ко така

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom