Rikal
Тој е тој: Специјалниот
- Член од
- 18 септември 2010
- Мислења
- 363
- Поени од реакции
- 23
- Веб-сајт
- www.rikal-chelsea.bloger.hr
Rikal доста добро напишана статија, но едно нешто во кое не се согласувам е тоа дека Анелка е некое јако играчиште, у некои клучни моменти знаеше се да испосере.
Изгледа со Вила ќе имаме проблеми доколку не се вратат клучните играчи..
Уште кога ја пишував статијава знаев дека околу Анелка ќе има многу полемики, па затоа напишав “ПА И АНЕЛКА’’!!! И мене ми е јасно дека Анелка не е некој индивидуалец и дека знае поштено да се изгуби на накој натпревари, ама дека е играч кој може да помогне во ротацијата на тимот, тоа несомнено е, т.е како што рече и Бластер, Анелка е тимски работник!!! Иначе апсолутно го поддржувам и вашиот став околу Анелка, ама јас се решив во мојата анализа да одвојам делче и за него бидејќи, делот каде што беше спомнат гласи УНИВЕРЗАЛНОСТА Е КЛУЧОТ... а Анекла е играч кој може да игра на повеќе позиции, ИМАА ДОСТА НЕДОСТАТОЦИ како што кажавте но тој сепак е универзален играч!!! Сепак како што на крајот на секој анализа пишувам “ Ова е само лично мислење на авторот и немора да биде 100% поддржано’’
НЕЗНАМ ВЕРОЈАТНО СУМ ЗГРЕШИЛ АКО МНОЗИНСТВОТО ТАКА КАЖЕ, но сега барем поубо образложив зошто го ставив Анелка таму!!!
ПС: Мило ми е што успеав со оваа анализа да отворам добра дискусија, се надевам ќе видам уште некое добро размислување!!!
Поздрав