Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа дечки што е фер , фер е... јас да ви честитам за победата!
Изедначена игра , шанси на двете страни... ние не успеавме ни една да крунисаме со погодок... вие една шанса и една неодбранлива бомба на Алекс ... решен меч...
Па се гледаме следна прилика :)

Абе Алекс овој не е нормален! Ќе треба да му забранат да изведува слободни удари :)
За утакмицата..Арсенал не успеа у второ да ги искористи неколкуте шанси што ги имаше, ние бевме доста присвесни што знавме да го искористиме тоа и да прокнижиме нови 3 бода.

http://www.24fudbal.com.mk/Default....-40ef-973d-dc6b27cc9466&ln=3&typeBack=default
Стариот изгледа не сака да ја повтори истата грешка ко со Дрогба. Само шо овој пат нема да е 100.000 туку двоцифрен број милиони :)

Го гледав на неколку утакмици., не ми остави никаков впечаток... Не е ништо поарен од Какута на пример.

Алекс е повреден 3 недели.У q-рац веќе,дефинитивно немаме среќа со повредиве.Бетер од Арсенал ќе станеме.
Утакмицата со Вила ќе ја пропушти сигурно,и најверојатно таа во ЛШ со Спартак,за после не се знае.
Добро што на Микел не му е ништо.Пу пу.

Го гледав на неколку утакмици., не ми остави никаков впечаток... Не е ништо поарен од Какута на пример.

дедо мраз , има само 17години што сакаш ти Бетмен да биде по теренот ?

Па со 17 години кажи ми подобар играч со повеќе искуство со вакви предиспозиции

Алекс е повреден 3 недели.У q-рац веќе,дефинитивно немаме среќа со повредиве.Бетер од Арсенал ќе станеме.
Утакмицата со Вила ќе ја пропушти сигурно,и најверојатно таа во ЛШ со Спартак,за после не се знае.
Добро што на Микел не му е ништо.Пу пу.
Среќа во несреќа е шо сега има 2 недели пауза и најмногу 1-2 натпревари ќе пропушти

Па кажав кој натпревари ќе ги пропушти.Со Вила и со Спартак очекувам вакво нешто:

----Босингва----Бане------Тери-----Ешли

Дека Жосе се враќа до 16-ти,а Ивановиќ ќе си игра на неговата природна позиција.

Едино нешто што ме плаши сезонава е тенката клупа,ама како и да е верувам во младите.

Иначе Лукаку за неговите 17 години е повеќе од солиден.Времето ќе покаже дали ќе стане како Дрогба(класа напаѓач)или ќе си остане просек во некоја ниско разредна лига како Белгиската.

ударна вест - челзи прати скаут за играч на ФК Миравци.
Миравци ќе земе некоја пара конечно

другови, кај има фан шоп на клубов најблиску? иначе сакам од микел да зеам оригинал дрес ама 4555 ден. кошта еба му и тоа без царина или сл. работи

Па кажав кој натпревари ќе ги пропушти.Со Вила и со Спартак очекувам вакво нешто:

----Босингва----Бане------Тери-----Ешли

Дека Жосе се враќа до 16-ти,а Ивановиќ ќе си игра на неговата природна позиција.

Едино нешто што ме плаши сезонава е тенката клупа,ама како и да е верувам во младите.

Не ми се верува Босингва да добие веднаш шанса како стартер. Поверојатно ми е да игра Фереира десно.

Значи имаме нов навивач на Челзи ... Коби Брајант !!!
:ojea::ojea::ojea:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom