Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дебелиов ги чекаше в соблекувална, ми избега брзо инаку ќе го „овековечевме“ и него овде.

Пишав и погоре...треба да бидат среќни што не изгубија 10-1

П.С. Кој сака нека го земе потписот мој...:smir::smir:

Гледам гејскиот фанклуб го омаловажува Челзи и навредува навивачи. Ах ги боли и тоа како ги боли дека за класа сме над нив и над сите други у Премиер :pusk:

ПС честито нека им е на дечките за трофејот !

70 милиони за Торес.Јак играч е,ама не вреди толку.Што е многу многу е.
За 70 ги зеаме Швајни и Агуеро.

балетанот не вреди ни 40 мил. евра
швајни со џеко или ибра би било супер

иначе честитки за младинците
се надевам дека повеќе од нив ќе можеме да искористиме за во блиска иднина
најмногу сметам на какута,клифорд,брума и хатчинсон:vozbud:

Дали само мене страшно ме потсеќа на Кака и во игра и во изглед?

0,,10268~8780789,00.jpg

Господе дај бар со ова трофеиве израдувај ме, ко веќе не со заминување на „играчиштево“....
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...-Anelka-poised-pen-new-Chelsea-deal-2013.html

Гледам гејскиот фанклуб го омаловажува Челзи и навредува навивачи. Ах ги боли и тоа како ги боли дека за класа сме над нив и над сите други у Премиер :pusk:

ПС честито нека им е на дечките за трофејот !

Хахахахха.. е сега стварно ме изнасмеа:pos2:, читај прво убаво кој кого омаловажува, па потоа пишувај, а инаку незнам кого повеќе го боли - дали нас со 18 титули во ПЛ и 3 во ЛШ, или вас со едвај 3 во ПЛ и како што ме држи сеќавањето ниедна во ЛШ:uvo:. Али добро е, бевте блиску овие неколку сезони да освоите и во ЛШ, ама јбг немавте спортска среќа(знаење):pos2:. Така да искулирај батка и смени си го мислењето дека сте над некого и дека сте нешто, знаеме кај играат Нотингем Форест, а се над вас во се и сешто, така да уживај и гледај си фудбал како другите освојуваат, а твојот Челзи само троши пари и се мачи да освои.:pos2:. :helou:

Може и јас ? :)
Супер Франк, брат ти земам потпис и јас. :helou:

Зимајте,зимајте...:pos2:...Да видат овие педерчињава од манчестер кој е кој оваа сезона,и да престанат да се понашаат ко дегени,и да признаат пораз машки,а не ко пичкишта. :helou:

Неќам да провоцирам али http://www.arsenal.com/match-menu/3157496/youth/arsenal-yth-v-chelsea-yth?tab=report

http://www.arsenal.com/match-menu/3157688/youth/chelsea-yth-v-arsenal-yth?tab=report

:)

Штета само што оваа година испаднавме од Ипсвич во купот, иначе ќе можевме да го повториме успехот од минатата година и првенство и купот.

icon10.gif

Хахахахха.. е сега стварно ме изнасмеа:pos2:, читај прво убаво кој кого омаловажува, па потоа пишувај, а инаку незнам кого повеќе го боли - дали нас со 18 титули во ПЛ и 3 во ЛШ, или вас со едвај 3 во ПЛ и како што ме држи сеќавањето ниедна во ЛШ:uvo:. Али добро е, бевте блиску овие неколку сезони да освоите и во ЛШ, ама јбг немавте спортска среќа(знаење):pos2:. Така да искулирај батка и смени си го мислењето дека сте над некого и дека сте нешто, знаеме кај играат Нотингем Форест, а се над вас во се и сешто, така да уживај и гледај си фудбал како другите освојуваат, а твојот Челзи само троши пари и се мачи да освои.:pos2:. :helou:

Ај бриши од тука,пицајзло...:nesum:...Шо навивачи ќе беа ова бе?:jaj:...Ах,ова комплексиве што прават..цццц..

Брат,играч како што е Агуеро,јас не би го молел по 300 пати да дојде кај нас...Едноставно играчот треба да го молиш за да потпише.Ако не сака нека си седи во тоа посрано Атлетико и нека губи по 5-0 од Барселона и Реал Мадрид.Јас сум за Давид Виља или Торес(ако си оди од Ливерпул)...Фали еден добар напаѓач покрај Дрогба.Анелка летово може и комотно да се продаде.А,и да Швајни исто така на местото на Балак..Деко,Белети,Фереира - аут.

пс..
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...-Anelka-poised-pen-new-Chelsea-deal-2013.html

:jaj:

Најмногу сакам Торес да дојде, е тогаш ќе ни нема рамен :vozbud:

Да дојде торрес најголем ќејф ке ми напраи , тогаш растур ке ги праиме ...не манчестер , не арсенал никој ке ни нема равен ... :vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom